Pretraži stranicu
Top 5 vježbi za održavanje top forme
Novosti
22.12.2016.
Novosti

Top 5 vježbi za održavanje top forme

22.12.2016.

Već ste počeli razmišljati o novogodišnjim odlukama? Vježbanje je sigurno jedan od prioriteta na listi. Osobni trener Saša Segedi donosi vam top pet vježbi koje možete izvoditi u toplini vašeg doma, a pomoći će vam u održavanju top forme tijekom zimskih mjeseci.

 

1. Sve što vam treba jest stolac i dobra volja

Jednostavne vježbe koje vam neće oduzeti puno vremena, a od rekvizita vam je potrebna jedino stolica. Preporuča se da broj ponavljanja svake vježbe bude od 10 do 15. Ovih pet vježbi možete ponoviti 3 do 5 puta u kružnom obliku rada  - vježbe se izvode jedna za drugom te se uzima kratka pauza nakon što odradite svih 5 vježbi, tj., cijeli krug.

 

2.Vježbe koje neće zaobići nijedna žena

Ove će se vježbe posebice svidjeti našim čitateljicama. Guma će vam odlično poslužiti poželite li ojačati bedrene mišiće i stražnjicu. U videu možete provjeriti kakve je vježbe pripremio trener Saša Segedi.

 

3.Vježba za razgibavanje cijelog tijela

Ova je vježba primjer kako u jednom pokretu učiniti da radi doslovno cijelo tijelo a sve što vam treba je medicinka. Ova je vježba klasičan primjer ‘funkcionalne vježbe i treninga’. Ako nemate medicinke, možete koristiti i bučice ili bočice s vodom.

 

4.Ojačajte lopatice i ramena

Ova vježba ne služi samo za održavanje top forme, već će vam uvelike pomoći imate li problema s lopaticama i ramenima. Sve što trebate jest nabaviti pilates loptu i pogledati naš video. Osim toga, lopta vam može poslužiti za velik broj vježbi te će vam se njezina kupnja višestruko isplatiti.

 

5.Tko izdrži dulje od minute?

Izdržaji su vječna boljka većine vježbača, no svakodnevnim treniranjem, osnažit ćete svoje tijelo te vam minuta izdržaja više neće predstavljati nikakav problem. Saša je za vas pripremio još nekoliko vježbi za trbušno lumbalno područje koje će vam dobro poslužiti i kao zagrijavanje prije dužeg treninga.

 

Svu potrebnu fitness opremu te odjeću i obuću za trening potražite u našoj online ponudi.

 

 

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
19.
Mar.