radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Novosti
22.12.2016.

Top 5 vježbi za održavanje top forme

Već ste počeli razmišljati o novogodišnjim odlukama? Vježbanje je sigurno jedan od prioriteta na listi. Osobni trener Saša Segedi donosi vam top pet vježbi koje možete izvoditi u toplini vašeg doma, a pomoći će vam u održavanju top forme tijekom zimskih mjeseci.

 

1. Sve što vam treba jest stolac i dobra volja

Jednostavne vježbe koje vam neće oduzeti puno vremena, a od rekvizita vam je potrebna jedino stolica. Preporuča se da broj ponavljanja svake vježbe bude od 10 do 15. Ovih pet vježbi možete ponoviti 3 do 5 puta u kružnom obliku rada  - vježbe se izvode jedna za drugom te se uzima kratka pauza nakon što odradite svih 5 vježbi, tj., cijeli krug.

 

2.Vježbe koje neće zaobići nijedna žena

Ove će se vježbe posebice svidjeti našim čitateljicama. Guma će vam odlično poslužiti poželite li ojačati bedrene mišiće i stražnjicu. U videu možete provjeriti kakve je vježbe pripremio trener Saša Segedi.

 

3.Vježba za razgibavanje cijelog tijela

Ova je vježba primjer kako u jednom pokretu učiniti da radi doslovno cijelo tijelo a sve što vam treba je medicinka. Ova je vježba klasičan primjer ‘funkcionalne vježbe i treninga’. Ako nemate medicinke, možete koristiti i bučice ili bočice s vodom.

 

4.Ojačajte lopatice i ramena

Ova vježba ne služi samo za održavanje top forme, već će vam uvelike pomoći imate li problema s lopaticama i ramenima. Sve što trebate jest nabaviti pilates loptu i pogledati naš video. Osim toga, lopta vam može poslužiti za velik broj vježbi te će vam se njezina kupnja višestruko isplatiti.

 

5.Tko izdrži dulje od minute?

Izdržaji su vječna boljka većine vježbača, no svakodnevnim treniranjem, osnažit ćete svoje tijelo te vam minuta izdržaja više neće predstavljati nikakav problem. Saša je za vas pripremio još nekoliko vježbi za trbušno lumbalno područje koje će vam dobro poslužiti i kao zagrijavanje prije dužeg treninga.

 

Svu potrebnu fitness opremu te odjeću i obuću za trening potražite u našoj online ponudi.

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Oct.
2022.
Novosti
Nova razina brzine i udobnosti! 
06.
Oct.
2022.
Novosti
Cijeli asortiman snižen je do outlet cijena!
03.
Oct.
2022.
Novosti
U zagrebačkom Vintage Industrial Pubu održana je press konferencija povodom završetka treće faze plivanja projekta #RokOtok do svih 50 hrvatskih nasel...