Pretraži stranicu
SPORT VISION KAO SPONZOR PROJEKTA ”HAKL U DUBRAVI”!
SPORT VISION KAO SPONZOR PROJEKTA ”HAKL U DUBRAVI”!
Košarka
24.04.2023.
Košarka

SPORT VISION KAO SPONZOR PROJEKTA ”HAKL U DUBRAVI”!

24.04.2023.

Projekt "HAKL U DUBRAVI" se održao u subotu, 22. travnja od 15 sati na vanjskom igralištu Osnovne škole Žuti brijeg u kojemu se sudjelovali svi dječaci i djevojčice od  4. do  6. razreda te 7. i 8. razreda iz 12 osnovnih škola s područja Dubrave i Sesveta.

Pobjednici Hakla na ŽB u kategoriji 4. – 6. razreda su Hakleri pod nazivom Dubrava6 koji su u finalu pobijedili ekipu pod nazivom Vatreni dok za kategoriju 7. – 8. razreda pobjeđuje ekipa Brkovi koji su u finalu pobijedili Žute patke.

Za najbolje Haklere Sport Vision je osigurao vrijedne nagrade!

Projekt ”HAKL U DUBRAVI” Košarkaškog kluba Dubrava je humanitarnog i poticajnog karaktera s ciljem promicanja sporta, sportskih vrijednosti i zdravstvene kulture djece i mladih. Osnovna misija projekta je okupiti što više djece i mladih na vanjskim igralištima 12 osnovnih škola s područja Dubrave i Sesveta.

Prvi dio projekta održan je ove subote, 22. travnja od 15 sati na vanjskom igralištu OŠ Žuti brijeg, a cijeli projekt završava krajem nastavne godine 2023./2024.

Humanitarni dio projekta uključuje svih 12 škola s područja Dubrave i Sesveta koje sudjeluju u projektu, a svaka će škola dobiti namjensku donaciju tijekom sljedeće školske godine.

Projekt ”Hakl u Dubravi”  je započeo  na igralištu OŠ Žuti brijeg 22.04.2023. i nastavlja se svakog vikenda do 17. i 18.06.2023. na 12 različitih školskih igrališta.

Vidimo se i navijamo na sljedećem Haklu!

Slični članci

20.
Nov.
Košarka
Na predstavljanju nove Nike košarkaške kolekcije, pokazana je stvarna moć moderne tehnologije i inovativnih rješenja.