Pretraži stranicu
BACK TO SCHOOL UZ SPORT VISION!
BACK TO SCHOOL UZ SPORT VISION!
Akcija u Sport Vision-u
14.08.2023.
Akcija u Sport Vision-u

BACK TO SCHOOL UZ SPORT VISION!

14.08.2023.

Nova školska godina nam je pred vratima i mališani već sada nestrpljivo čekaju svoj povratak u školske klupe i ponovni susret sa školskim prijateljima i učiteljima. Volja i motivacija je neizbježna, no uz pripremu za učenje, potrebno je pripremiti i novu odjeću i obuću za nove školske uspjehe. Odlična vijest je da smo i ove godine pripremili fantastične popuste kako bi pripreme prošle bezbrižno i uz odlične uštede!

Vjerujemo kako je i vašem mališanu povratak u školske klube uzbudljiv događaj! Nove knjige, nove aktivnosti, ponovni susret sa školskim prijateljima i novi modni komade koje mogu izabrati! Svaki mališan se voli vratiti među ekipu i pokazati nove outfite!

Osim toga, posebne Back To School popuste možeš pronaći i na Sport Vision web shopu. Nabavite svom školarcu sve za novu školsku godinu i obnovite mu sportsku garderobu na popustu od -20% za kupnju 2 artikala na cjelokupnu dječju ponudu sve do 10.9.! Kako bi vam pomogli u opremanju vašeg školarca odlučili smo vas častiti i s -20% popusta na cjelokupnu ponudu ruksaka samo na Sport Vision web shopu do 10.9.!

Za povratak u školu potrebno je kupiti nekoliko zaista bitnih stvari, od novog školskog ruksaka, pisaćeg pribora, knjiga i bilježnica te naravno nova odjeća i obuća koja klince najviše veseli. Razveseli svoje klince i pritom uštedi uz Back To School ponudu koja vas čeka u Sport Vision trgovinama i na web shopu! Moderne trenirke, trendi tenisice, elegantni ruksaci i fora kompleti – sve to vas čeka po odlučnim cijenama u Sport Visionu!

U Sport Vision trgovinama i u Champion shopu u Arena Centru čeka te odlična Champion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 65,99 eura/497,20 kuna. Champion paket sadrži ruksak, tenisice i trenirku i sigurni smo da će od vaših mališana napraviti prave Champione ove školske godine!

Uz akcijske Champion pakete u Sport Vision trgovinama čekaju vas i dodatne lude akcije! U svim trgovinama možete iskoristiti -20% popusta za kupnja 2 artikla te -30% za kupnju 3 ili više artikala cjelokupnog asortimana! U outlet trgovinama: West gate Shopping City, Dugopolje i Mall Osijek čeka vas -30% za kupnju 2 ili više atikala cjelokupnog asortimana, dok te u Designer Outlet Croatia čeka dodatnih -30% za kupnju 2 ili više artikala na sve samo uz Sport&Bonus Loyalty karticu!

Sretan povratak u školske klupe želi vam Sport Vision!

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
13.
Dec.
Akcija u Sport Vision-u
Dobrodošli u blagdansku čaroliju! U duhu radosti i darivanja, predstavljamo vam našu posebnu blagdansku akciju koja će obogatiti vaše pr...
29.
Nov.
Akcija u Sport Vision-u
Stigla nam je posljednja srijeda u mjesecu, a s njom i Sport Vision srijeda!
20.
Nov.
Akcija u Sport Vision-u
Razmišljaš o novoj odjeći za trening ili outdoor opremi za osvajanje novih vrhova? Onda si na pravom mjestu! 
01.
Nov.
Akcija u Sport Vision-u
Od 1.11. do 30.11. Sport Vision je pripremio fantastične popuste u odabranim trgovinama koje jednostavno ne smiješ propustiti!
23.
Oct.
Akcija u Sport Vision-u
Ove Sport Vision srijede 25.10. svi ljubitelji sportske obuće, odjeće i opreme uputite se u Sport Vision trgovine 
11.
Oct.
Akcija u Sport Vision-u
U odabranim Sport Vision trgovinama potraži sve što ti je potrebno za povratak u super formu!
29.
Aug.
Akcija u Sport Vision-u
Počinje Sport Vision srijeda i sa njom najluđi popusti u trgovinama i na web shopu! 
15.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
Počinju ludi popusti u čak 13 Sport Vision trgovina! Saznaj u kojima!