radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
18.03.2019.

Rijeka Run - festival sporta i rekreacije od ove godine u bliskoj suradnji sa Sport Visionom

Čak deset utrka održat će se u sklopu ovogodišnjeg, 23. po redu izdanja Rijeka Run - festivala sporta i rekreacije Homo si teć na kojemu smo ponosni zlatni sponzor! 

Kako podržavamo svaki oblik sporta, ponosno možemo reći kako od ove godine veliku podršku dajemo i najmasovnijem domaćem ulličnom sportskom događaju, tradicionalno nazvanom Homo si teć. Počevši od ove, pa sljedeće tri godine svoju podršku dajemo u organizaciji, trkačima koji sudjeluju, a spremne imamo i pogodnosti za posjetitelje.

Kako su se utrke tijekom godina sve više popularizirale, mi kao vodeći brand s trkačkim asortimanom najpoznatijih svjetskih brandova, najtraženijom opremom i najnovijim trkačkim modelima, prepoznali smo Rijeka Run kao izvanredni događaj na kojemu imamo idealnu priliku dodatno se priližiti našoj ciljanoj skupini zbog koje uvijek i radimo na podizanju kvalitete i širine asortimana. Kako sam događaj posjećuje više od 17 500 sudionika iz svih krajeva Hrvatske, a naša su prodajna mjesta dostupna po cijeloj Hrvatskoj uz ponudu koju imamo i na našem webshopu, brzo smo pronašli zajednički jezik i prepoznali kako u suradnji možemo znatno unaprijediti i doprinijeti razvoju sportskog duha i sportske kulture te načina života. 

Također, zadovoljstvo nam je što smo dio i humanitarnog dijela festivala u kojem trkači trčanjem pomažu drugima. Na taj način zaokružujemo početak ove suradnje za koju smo sigurni da će biti uspješna - kako za nas, tako i za organizatore Rijeka Run-a, te za sve one koji i nama ukazuju povjerenje već 6 godina.

Najmasovniji domaći ulični sportski događaj tradicionalno otvara utrka Trsatskim stubama 539 skok 30. ožujka. Tjedan dana kasnije, 6.travnja. slijedi Molo longo trk odnosno utrka u samom centru grada po lukobranu, ujedno i popularnoj riječkoj šetnici.

Velika završnica festivala na rasporedu je 14. travnja, kada će gradskim ulicama protrčati na tisuće Riječana svih generacija, profesionalni trkači i rekreativci, studenti, učenici te brojni vrtićarci.

Novost ove godine su nove trase utrka, koje dobrim dijelom vode uz more, pojačan nagradni fond i dodatne kategorije u utrkama gdje ih do sad nije bilo, te ono na što trkači obavezno trebaju obratiti pozornost: krajnji rok za prijavu i plaćanje startnina za sve utrke je 29. ožujka

Prijave se vrše putem službene stranice www.rijeka.runno pratite i Facebook stranicu Sport Vision kako biste sudjelovali u nagradnim natječajima na kojima ćemo poklanjati upravo besplatne startnine za utrke.

 

Kao ponosni sponzor Rijeka Run-a za sve trkače pripremili smo 30% popusta na odabrani nesniženi asortiman za trčanje, kako bi se na vrijeme opremili od glave do pete kvalitetnom odjećom i obućom iz Sport Vision asortimana.

Za vas smo izdvojili posebnu listu trkačkih proizvoda koje možete pronaći klikom OVDJE

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!