CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 4.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Magazin
18.03.2019.

Rijeka Run - festival sporta i rekreacije od ove godine u bliskoj suradnji sa Sport Visionom

Čak deset utrka održat će se u sklopu ovogodišnjeg, 23. po redu izdanja Rijeka Run - festivala sporta i rekreacije Homo si teć na kojemu smo ponosni zlatni sponzor! 

Kako podržavamo svaki oblik sporta, ponosno možemo reći kako od ove godine veliku podršku dajemo i najmasovnijem domaćem ulličnom sportskom događaju, tradicionalno nazvanom Homo si teć. Počevši od ove, pa sljedeće tri godine svoju podršku dajemo u organizaciji, trkačima koji sudjeluju, a spremne imamo i pogodnosti za posjetitelje.

Kako su se utrke tijekom godina sve više popularizirale, mi kao vodeći brand s trkačkim asortimanom najpoznatijih svjetskih brandova, najtraženijom opremom i najnovijim trkačkim modelima, prepoznali smo Rijeka Run kao izvanredni događaj na kojemu imamo idealnu priliku dodatno se priližiti našoj ciljanoj skupini zbog koje uvijek i radimo na podizanju kvalitete i širine asortimana. Kako sam događaj posjećuje više od 17 500 sudionika iz svih krajeva Hrvatske, a naša su prodajna mjesta dostupna po cijeloj Hrvatskoj uz ponudu koju imamo i na našem webshopu, brzo smo pronašli zajednički jezik i prepoznali kako u suradnji možemo znatno unaprijediti i doprinijeti razvoju sportskog duha i sportske kulture te načina života. 

Također, zadovoljstvo nam je što smo dio i humanitarnog dijela festivala u kojem trkači trčanjem pomažu drugima. Na taj način zaokružujemo početak ove suradnje za koju smo sigurni da će biti uspješna - kako za nas, tako i za organizatore Rijeka Run-a, te za sve one koji i nama ukazuju povjerenje već 6 godina.

Najmasovniji domaći ulični sportski događaj tradicionalno otvara utrka Trsatskim stubama 539 skok 30. ožujka. Tjedan dana kasnije, 6.travnja. slijedi Molo longo trk odnosno utrka u samom centru grada po lukobranu, ujedno i popularnoj riječkoj šetnici.

Velika završnica festivala na rasporedu je 14. travnja, kada će gradskim ulicama protrčati na tisuće Riječana svih generacija, profesionalni trkači i rekreativci, studenti, učenici te brojni vrtićarci.

Novost ove godine su nove trase utrka, koje dobrim dijelom vode uz more, pojačan nagradni fond i dodatne kategorije u utrkama gdje ih do sad nije bilo, te ono na što trkači obavezno trebaju obratiti pozornost: krajnji rok za prijavu i plaćanje startnina za sve utrke je 29. ožujka

Prijave se vrše putem službene stranice www.rijeka.runno pratite i Facebook stranicu Sport Vision kako biste sudjelovali u nagradnim natječajima na kojima ćemo poklanjati upravo besplatne startnine za utrke.

 

Kao ponosni sponzor Rijeka Run-a za sve trkače pripremili smo 30% popusta na odabrani nesniženi asortiman za trčanje, kako bi se na vrijeme opremili od glave do pete kvalitetnom odjećom i obućom iz Sport Vision asortimana.

Za vas smo izdvojili posebnu listu trkačkih proizvoda koje možete pronaći klikom OVDJE

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
Sep.
2022.
Novosti
OSJETI DINAMO EXPERIENCE!