radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
15.03.2019.

NAJBRŽE RASTUĆI PREMIUM TRKAČKI BREND HOKA ONE ONE® EKSKLUZIVNO U SPORT VISION TRGOVINAMA

HOKU su 2009. godine pokrenula dva dugogodišnja trkača koja su godinama istraživala oblikovanje lagane obuće s ekstra debelim potplatama. HOKA tenisice nastale su sa početnom idejom poboljšanja brzine vremena u natjecanju u izdržljivosti. Vođeni ovim ciljem osnivači HOKA brenda nastojali su dizajnirati obuću koja bi omogućila veću brzinu trčanja nizbrdo i tako su proizveli potpuno novi oblik tenisica za trčanje.

Danas HOKA nudi obuću za sve vrste trkačkih podloga i sportova – od staze, asfalta do triatlona i nastoji trkačima pružiti osjećaj kao da lete ili klize po zemlji.

„Svakog dana smo se pitali kako je moguće trčati još brže? Kada smo dizajnerima zadali zadatak dizajniranja tenisica za trčanje u kojima forma mora slijediti funkciju, pitanje je bilo isto. Na njega smo odgovorili sa tenisicama kojima su se rukovoditelji smijali, ali su ih trkači prihvatili s oduševljenjem. Trkači su počeli pobjeđivati na utrkama i kupci tensica za trčanje odjednom su počeli obraćati pažnju. Dizajn ne dugujemo samo trčanju već svakako i surfanju, skijanju i biciklizmu, a patentirani elementi koje smo ugradili u originalne  tenisice— „AKA the HOKA difference” — utjecali su na svaku tenisicu koju smo proizveli“, kažu suosnivači Hoke Jean-Luc Diard i Nicolas Mermoud.

Po čemu se HOKA tenisice razlikuju od drugih tenisica za trčanje? HOKA je kreirana samo s jednim ciljem — olakšati trčanje. Ona se razlikuje kako po izgledu tenisica tako i po tehnologijama s kojima rade. HOKA također, neprekidno traži uloške koji reagiraju bolje i traju duže, štiteći stopalo, a da se pritom ne narušava uspjeh sportaša. Pored toga, aktivni kalup HOKA tenisica obuhvaća petu i stopalo duboko u ulošku, a ne samo na njegovoj gornjoj površini. To znači da sve HOKA tenisice nude usmjeravanje stopala, a da pritom nije potrebno postavljati neke druge ograničavajuće elemente. Aktivan kalup za stopalo djeluje kao sjedište u trkačkom automobilu tako da obuhvaća i podržava vaše stopalo.

J-Frame™ tehnologija koja se koristi kod tenisica podržava i usmjerava stopalo, pri čemu nije potrebno koristiti teške, grube i neudobne materijale. HOKA tenisice karakterizira i PROFLY™ tehnologija koja predstavlja uložak dvostruke gustoće s blagom podlogom i dijelom za prste koji reagira na pokrete. To znači da se na peti koristi mekše ublažavanje, a na prednjem dijelu čvršća pjena, tako da je vaš doskok udoban, ali je odraz brz. 

HOKA ONE ONE tenisice za trčanje možete pronaći u Sport Vision trgovinama i Sport Vision web shopu.

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!