Pretraži stranicu
NAJBRŽE RASTUĆI PREMIUM TRKAČKI BREND HOKA ONE ONE® EKSKLUZIVNO U SPORT VISION TRGOVINAMA
Magazin
15.03.2019.
Magazin

NAJBRŽE RASTUĆI PREMIUM TRKAČKI BREND HOKA ONE ONE® EKSKLUZIVNO U SPORT VISION TRGOVINAMA

15.03.2019.

HOKU su 2009. godine pokrenula dva dugogodišnja trkača koja su godinama istraživala oblikovanje lagane obuće s ekstra debelim potplatama. HOKA tenisice nastale su sa početnom idejom poboljšanja brzine vremena u natjecanju u izdržljivosti. Vođeni ovim ciljem osnivači HOKA brenda nastojali su dizajnirati obuću koja bi omogućila veću brzinu trčanja nizbrdo i tako su proizveli potpuno novi oblik tenisica za trčanje.

Danas HOKA nudi obuću za sve vrste trkačkih podloga i sportova – od staze, asfalta do triatlona i nastoji trkačima pružiti osjećaj kao da lete ili klize po zemlji.

„Svakog dana smo se pitali kako je moguće trčati još brže? Kada smo dizajnerima zadali zadatak dizajniranja tenisica za trčanje u kojima forma mora slijediti funkciju, pitanje je bilo isto. Na njega smo odgovorili sa tenisicama kojima su se rukovoditelji smijali, ali su ih trkači prihvatili s oduševljenjem. Trkači su počeli pobjeđivati na utrkama i kupci tensica za trčanje odjednom su počeli obraćati pažnju. Dizajn ne dugujemo samo trčanju već svakako i surfanju, skijanju i biciklizmu, a patentirani elementi koje smo ugradili u originalne  tenisice— „AKA the HOKA difference” — utjecali su na svaku tenisicu koju smo proizveli“, kažu suosnivači Hoke Jean-Luc Diard i Nicolas Mermoud.

Po čemu se HOKA tenisice razlikuju od drugih tenisica za trčanje? HOKA je kreirana samo s jednim ciljem — olakšati trčanje. Ona se razlikuje kako po izgledu tenisica tako i po tehnologijama s kojima rade. HOKA također, neprekidno traži uloške koji reagiraju bolje i traju duže, štiteći stopalo, a da se pritom ne narušava uspjeh sportaša. Pored toga, aktivni kalup HOKA tenisica obuhvaća petu i stopalo duboko u ulošku, a ne samo na njegovoj gornjoj površini. To znači da sve HOKA tenisice nude usmjeravanje stopala, a da pritom nije potrebno postavljati neke druge ograničavajuće elemente. Aktivan kalup za stopalo djeluje kao sjedište u trkačkom automobilu tako da obuhvaća i podržava vaše stopalo.

J-Frame™ tehnologija koja se koristi kod tenisica podržava i usmjerava stopalo, pri čemu nije potrebno koristiti teške, grube i neudobne materijale. HOKA tenisice karakterizira i PROFLY™ tehnologija koja predstavlja uložak dvostruke gustoće s blagom podlogom i dijelom za prste koji reagira na pokrete. To znači da se na peti koristi mekše ublažavanje, a na prednjem dijelu čvršća pjena, tako da je vaš doskok udoban, ali je odraz brz. 

HOKA ONE ONE tenisice za trčanje možete pronaći u Sport Vision trgovinama i Sport Vision web shopu.

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!