Pretraži stranicu
Sport Vision X HNS
Sport Vision X HNS
Magazin
27.02.2024.
Magazin

Sport Vision X HNS

27.02.2024.

Predstavljamo suradnju lidera u distribuciji sportske opreme i predstavnika najbitnije sporedne stvari u Hrvatskoj.

Fokus na podršku novih uspjeha

Nagrada Woman's Choice Awardsa u kategoriji trgovina za omiljenu trgovinu sportske odjeće i obuće, posljednja svjetska brončana, a i ona svima najdraža sa Svjetskog nogometnog prvenstva, srebrna medalja zlatnog sjaja iz 2018. samo su neki od velikih uspjeha iza ova dva giganta koji su doveli do suradnje što upravo Vama omogućuje da budete spremni za svaku utakmicu Vatrenih. Želiš se pripremiti za nadolazeći Euro 2024. koji se održava u Njemačkoj? Pripremili smo sjajnu ponudu dodataka za podržavanje naših igrača i domovine. Jer u krajnjoj liniji, dodaci čine veliku razliku, bilo na terenu ili izvan njega.

Dodaci >> proizvodi koji čine razliku

Uzmite dio Vatrenog duha sa sobom gdje god da krenete!

Svaki dodatak pažljivo je dizajniran da odražava tradiciju i suvremenost Hrvatskog nogometnog saveza, kombinirajući funkcionalnost s elegancijom. U kolekciji dresova, pružamo vam priliku da postanete dio Vatrene priče. Od dječjih veličina do odraslih, za muškarce i žene, svaki dres je pažljivo dizajniran kako bi odražavao povijest, tradiciju i strast Vatrenih.

Bilo da tražite dres koji ćete nositi s ponosom na tribinama ili kao dio svakodnevne modne kombinacije, ovdje ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i duhu.

Sport&Bonus loyalty program nagrađuje

Za svaki račun i narudžbu provuci svoju Sport&Bonus loyalty karticu jer 10 loyalty članova koji potroše najviši iznos u periodu 1. - 31.03. Sport&Bonus loyalty program nagrađuje sa službenom loptom Europskog prvenstva >> IQ3682!

Svoju Sport&Bonus loyalty karticu provuci u bilo kojoj našoj Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion trgovini i na web shopu Sport Vision i Buzz Sneaker Station!

Nemaš Sport&Bonus loyalty karticu? Nemaš problema, skoči do najbliže trgovine i u svega par koraka izradi svoju člansku karticu!

Mjesečni iznos potrošen na tvojoj Sport&Bonus kartici ulazi u nagrađivanje, a 5.04. loyalty kupci s ostvarenim najvišim ukupnim mjesečnim iznosom zaprimiti će obavijest putem sms/viber poruke sa detaljnim informacijama vezanih za prikup nagrade.

Navijačko ludilo se približava, a mi Vas pozivamo da ispunite naš zajednički cilj, da se najbolje opremite za luđačku atmosferu i neopisivu podršku za nadolazeći Euro 2024. odlaskom u Sport Vision trgovinu ili samo jednim vatrenim klikom --> https://www.sportvision.hr/proizvodi/hns-ponuda/

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!