Pretraži stranicu
Iznenadite svoje bližnje: Gift kartica za bezbrižno uživanje u shoppingu!
Iznenadite svoje bližnje: Gift kartica za bezbrižno uživanje u shoppingu!
Novosti
26.02.2024.
Novosti

Iznenadite svoje bližnje: Gift kartica za bezbrižno uživanje u shoppingu!

26.02.2024.

Predstavljamo Vam nove gift kartice s kojima je moguće plaćati u Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion trgovinama te na web shopu kao online sredstvo plaćanja. 

Poklon kartica je plastificirana, što je čini izuzetno praktičnom za upotrebu, slično kao i svaka druga platna kartica. Uz poklon karticu dolazi kartonski omot koji sadrži osnovne informacije poput roka važenja, općih uvjeta korištenja kartice, sigurnosnog koda, te napomenu da izdavatelj ne prihvaća odgovornost za izgubljene, ukradene ili oštećene poklon kartice.

 

Zašto izabrati Sport Vision poklon karticu?

Na praktičan način darujte svoje bližnje te im sa Sport Vision poklon karticom omogućite da sami odaberu najbolje odgovarajući proizvod koji odražava njihov jedinstveni stil iz širokog spektra odjeće, obuće i opreme za djecu, žene i muškarce od preko čak 50 svjetskih brandova.

Također se možete pridružiti brojnim klijentima koji nam već godinama poklanjaju povjerenje, a mi im nudimo odlične mogućnosti da nagrade svoje zaposlenike za trud i dobar rad ili pak zahvale poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji. Na taj način darivanje postaje zaista zabavno jer darujete pregršt izbora!

 

 

Kako iskoristiti gift kartice?

Kada odaberete željene artikle i dodate ih u košaricu, potrebno je nakon unosa svojih podataka odabrati način plaćanja putem poklon kartice. Nakon toga će vam se otvoriti polje u koje je potrebno unijeti broj kartice i sigurnosni kod. Kada unesete potrebne informacije, trebate potvrditi pritiskom na gumb "Primijeni gift karticu". Ako želite iskoristiti više poklon kartica, nakon potvrde prve unesene kartice otvorit će se polje za unos sljedeće poklon kartice.

 

Gdje možete iskoristiti poklon kartice kupljene u Sport Vision maloprodajnim objektima?

· U svim BUZZ maloprodajnim objektima

· U svim Sport Vision maloprodajnim i Outlet objektima

· U Champion maloprodajnom objektu u Arena Centru

· U The North Face maloprodajnom objektu u Arena Centru

. Online na https://www.sportvision.hr/ i https://www.buzzsneakers.hr/

 

Uvjeti korištenja

Rok važenja poklon kartice je najviše 12 mjeseci, a po dogovoru je moguće aktivirati i kraći period. Nije moguće produženje roka izvan prvotnog dogovora.

Minimalna vrijednost jedne poklon kartice je 10€, dok je maksimalna 500€. Stanje i rok važenja možete provjeriti u svim našim maloprodajnim objektima na blagajni.

Poklon kartice se mogu koristiti za kupovinu cjelokupnog asortimana, uključujući i proizvode koji su na određenom popustu i akcijama u maloprodajnim objektima i na web shopu.

Napomena: Kartica je vlasništvo Sport Vision-a, no Sport Vision ne preuzima odgovornost za izgubljene, ukradene ili oštećene kartice. Kartica vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Zloupotrėba kartice je kazneno djelo. Kartica se ne može zamijenti za gotovinu! Opći uvjeti korištenja i spisak trgovina u kojima se kartice mogu koristiti dostupni su u maloprodajnim objektima Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion. Datum aktivacije, stanje na kartici i rok iskoristivosti kartice moguće je maloprodajnim objektima Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion u Republici Hrvatskoj. Nije moguće kombinirati Sport &Bonus i Sport&Bonus programom vjernosti prilikom kupnje poklon bona. Prilikom korištenja bona moguće je kombinirati Sport&Bonus i Sport & Bonus program vjernosti.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na info@sportvision.hr

 

 

 

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!