Pretraži stranicu
Festival sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run 30.3. - 28.4.2024.
Festival sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run 30.3. - 28.4.2024.
Magazin
21.02.2024.
Magazin

Festival sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run 30.3. - 28.4.2024.

21.02.2024.

U 25. izdanju ovogodišnjeg Rijeka Run - festivala sporta i rekreacije Homo si teć, s ponosom ćemo sudjelovati kao sponzor, a posjetitelje očekuje niz uzbudljivih utrka!

Podržavajući svaki oblik sporta, s radošću ističemo kako i ove godine pružamo značajnu podršku najmasovnijem domaćem uličnom sportskom događaju, tradicionalno nazvanom Homo si teć.

S obzirom na sve veću popularnost utrka kroz godine, kao vodeći brend s trkačkim asortimanom najpoznatijih svjetskih brandova, te s najtraženijom opremom i najnovijim trkačkim modelima, prepoznali smo Rijeka Run kao izvanredan događaj. S obzirom na to da događaj privlači više od 17 500 sudionika iz cijele Hrvatske, a naša su prodajna mjesta dostupna diljem zemlje, uz ponudu koju imamo i na našem webshopu, brzo smo pronašli zajednički jezik. Prepoznali smo kako u suradnji možemo znatno unaprijediti i doprinijeti razvoju sportskog duha, sportske kulture te zdravog načina života.

Također, s velikim zadovoljstvom sudjelujemo i u humanitarnom dijelu festivala, gdje trkači svojim sudjelovanjem pomažu drugima. Na taj način zaokružujemo početak ove suradnje, koju s uvjerenjem očekujemo da će biti uspješna – kako za nas, tako i za organizatore Rijeka Run-a, te za sve one koji već godinama ukazuju povjerenje.

Festival sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run po 25. put će zauzeti gradske ulice i ponuditi niz raznovrsnih utrka kroz tri vikenda na nekoliko lokacija, sve uz prepoznatljivu humanitarnu notu manifestacije.

Otvorenje festivala obilježit će 539 skok, utrka po Trsatskim stubama, koja će se održati 30. ožujka. Ova izazovna utrka pružit će rekreativcima priliku da testiraju svoju brzinu i izdržljivost na 539 stepenica, predstavljajući najkraći, ali i najzahtjevniji put od centra Rijeke do Trsata.

13. travnja slijedi Molo longo trka, koja će se održati duž popularne šetnice uz more u samom centru grada. Ova staza pruža jedinstveno iskustvo trčanja s prekrasnim pogledom na more.

Velika završnica festivala, planirana za 28. travnja, uključuje nekoliko atraktivnih događaja poput Riječkog polumaratona, utrke štafeta 3x7 km, Desetke, Erste Petice, dm mići trke za najmlađe, Memorijalne utrke Milke Milinković za osobe sa invaliditetom i slabovidne osobe, te humanitarnu utrku građana Homo si teć.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natjecateljskim utrkama mogu se prijaviti putem službene stranice www.rijeka.run. Važno je napomenuti da su do 1. ožujka dostupne povoljnije startnine za sve utrke, dok su prijave za veliku završnicu otvorene do 5. travnja.

Službene majice festivala, koje podržavamo kao sponzori, bit će dostupne tijekom trajanja festivala na Rijeka Run štandu na Korzu i u trgovinama Sport Visiona u Rijeci. Kupnjom ovih majica, prikupljaju se sredstva za program socijalnog uključivanja i osnaživanja djece u riziku od siromaštva pod nazivom "Moje mjesto pod suncem". Sport Vision s ponosom podržava ovu inicijativu, jer vjerujemo u važnost zajedničkog doprinosa društvenoj odgovornosti kroz sport i rekreaciju.

 

Pripremite se za utrke uz najbolju trkačku opremu koju možete istražiti OVDJE.

Slični članci

02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.