Pretraži stranicu
Poželite nekome sportski start uz najbolje novogodišnje poklone
Poželite nekome sportski start uz najbolje novogodišnje poklone
Magazin
20.12.2023.
Magazin

Poželite nekome sportski start uz najbolje novogodišnje poklone

20.12.2023.

Koliko ste puta razmišljali o idealnom daru za blagdane? Nekada, obradovati drage ljude znači pokloniti im pažnju, osjećaj sigurnosti ili toplinu zagrljaja. No, kada vaše omiljene osobe već znaju koliko ih volite i podržavate, iznenađenje umotano u crvenu mašnu i šuškavi papir može biti izvrstan način da im dodatno uljepšate blagdane. Kada nekoga dobro poznajete, nije teško pronaći idealan poklon, ali kada želite prenijeti motivirajuću poruku i pružiti dodatni poticaj, tada poklon treba biti simboličan.

Za sve one koji vole sportski način života, redovito treniraju i posvećeni su nekoj fizičkoj aktivnosti, sportski poklon je jedan od najboljih načina da ih podržite u njihovim svakodnevnim naporima. Zato hajde da zajedno razmotrimo koji poklon može biti idealan za vašu omiljenu sportsku osobu. Napravite najbolji izbor i poželite im sretnu i vrlo uspješnu sportsku Novu godinu.

Pažljivo osluškujte potrebe i želje ljudi oko sebe.

Ako nekoga dobro poznajete, tada znate i njegove navike, potrebe i želje. Možda vam se baš ta osoba ovih dana požalila kako traži novu sportsku kombinaciju, tenisice za trening ili rekvizite za vježbanje kod kuće. Pažljivo osluškujte sve što vam govore i krenite u potragu za poklonom koji zaista žele. Razmislite o tome koja vrsta fizičke aktivnosti im je u fokusu i što biste mogli učiniti kako biste im olakšali sportsku rutinu. Ako ipak niste u mogućnosti saznati što im treba, donosimo vam nekoliko sjajnih prijedloga za različite sportske aktivnosti.

Za ljubitelje treninga – ponuda koja je raznovrsna i kreativna.

Bez pretjerivanja, trening kao sportska kategorija jedna je od najzastupljenijih na tržištu sportske opreme. Fokus velikih svjetskih brendova je upravo na komadima koji će bilo koji trening učiniti lakšim i zanimljivijim. Od odjeće za vježbanje, koja ima cijeli spektar različitih modela za različite namjene (joga, fitness, kardio, pilates, ples ili funkcionalni treninzi), preko tenisica koje se mogu pohvaliti najsuvremenijim tehnologijama, pa do rekvizita i dodatne opreme bez koje ne možete zamisliti aktivan dan – ponuda je toliko široka da vam trebaju ozbiljne smjernice prilikom kupovine. Vodite se time da za svaki proizvod koji vidite kao potencijalni poklon pažljivo pročitate specifikaciju, opis i saznate sve o tehnologijama jer će vam to pružiti bolji uvid u funkcionalnost koju poklon može imati za vašu osobu. Mi vam predlažemo da odaberete kvalitetnu majicu, torbu za trening ili utege, jer su ovo definitivno "stvarčice" koje svi vole.

 

Nogomet, košarka, tenis– fokus na jednom sportu olakšava izbor poklona

Odabir pravog poklona nije težak ako znate da je vaša osoba strastveni ljubitelj određenog sporta. U ekipnim sportovima poput nogometa, košarke ili odbojke, lopta je neophodan rekvizit, pa ako nemate inspiraciju, odabir lopte može biti pun pogodak. Prilikom biranja lopte, obratite pažnju na njezine karakteristike – neka bude izrađena od izdržljivih materijala i namijenjena određenom sportu. Dodatni plus je ako lopta ima "priču" iza sebe, poput posebnog dizajna za Svjetsko prvenstvo ili potpisa omiljene NBA zvijezde, što će zasigurno oduševiti pravog ljubitelja sporta.

Trčanje – stalni izvor inspiracije

Da, upravo tako – trčanje je izuzetno inspirativan i motivirajući sport. To najbolje znaju oni koji mu se posvećuju. Od potpune ravnodušnosti do otkrivanja čitavog svijeta mogućnosti – trkači obično prolaze kroz taj put, prepoznajući trčanje kao izvor energije i svojevrstan lifestyle. Za one koji ne mogu zamisliti početak svog dana na drugi način, odabir pravog trkačkog poklona podsjetit će ih na vas svako jutro kad kroče na stazu. Svi znamo što je najvažnije za svakog trkača – par dobrih tenisica u kojima mogu osvajati kilometre i kilometre. No, postoji jedna mala zamka – ako niste sigurni koji tip pronacije odgovara vašoj osobi, vjerojatno nećete uspjeti pronaći idealne tenisice. No, to ne znači da, kao pravi detektiv, ne možete istražiti te detalje. To će vam svakako pomoći prilikom kupnje tenisica, ali isto tako nastojte prodavatelju dati što više informacija o vašem trkaču kako bi vam pomogao odabrati prave. Osim toga, ovo vrijeme može biti odlična smjernica za kupnju, budući da se sportski brendovi fokusiraju na sezonsko trčanje. Termo tajice, majica dugih rukava s ventilacijom ili rukavice koje štite i griju ruke mogli bi ući u uži izbor prilikom odabira poklona. Praktično i definitivno vrijedno u svakoj trkačkoj kolekciji.

Zimski sportovi i darovi – za aktivne i one koji su uvijek u pokretu

Povremeni "izleti" na planinu možda su dio aktivnog plana vaše osobe, pa zašto im onda ne biste poručili da uživaju i provedu se što bolje mogu uz poklon koji će ih sigurno oduševiti. To ne mora biti skijaška jakna ili par hlača za snijeg, to mogu biti rukavice ili čizme u kojima će uspjeti savladati snježne planinske staze. Zaštitne naočale, kaciga, štapovi za planinarenje… lista je predugačka, a na vama je da odaberete pravu stvar. Ovo također može biti idealan način da nekom početniku pružite vjetar u leđa i poručite mu da će lako i brzo savladati sve planinske izazove. A možete im se i pridružiti u snježnoj avanturi tako što ćete nešto od ovoga priuštiti sebi i nagraditi se za sve uspjehe koje ste postigli ove godine.

Ne zaboravite da je darivanje više od poklona – to je način na koji izražavate svoju naklonost, ljubav i pažnju prema nekome do koga vam je stalo. Zato, pažljivo birajte!

 

Sport Vision tim

Slični članci

02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.