Pretraži stranicu
SEZONA KUPAĆIH KOSTIMA JE POČELA: PRONAĐITE NAJBOLJI MODEL ZA VAS!
Magazin
25.07.2023.
Magazin

SEZONA KUPAĆIH KOSTIMA JE POČELA: PRONAĐITE NAJBOLJI MODEL ZA VAS!

25.07.2023.

Ulazimo u sezonu kupaćih kostima i već razmišljamo kako da ove godine budemo jedinstvene i samouvjerene na plaži ili pored bazena. Izbor savršenog kupaćeg kostima može biti pravi izazov, ali uz nekoliko savjeta i smjernica, svaka dama može pronaći baš onaj model koji će idealno pristajati i njenom tijelu i njenom temperamentu. Sunčanje na ležaljci uz omiljeni koktel, neumorno plivanje ili odbojka na pjesku? Izbor je samo vaš, a kupaći kostimi iz naše najnovije kolekcije biće vam sjajan vjetar u leđa.

Izaberite pravi model prema svojim potrebama

Kroz povijest su modeli kupaćih kostima za žene prolazili kroz mnoge promjene i transformacije, od skromnog i zatvorenog dizajna do modernih i izazovnih komada. Danas, ženski kupaći kostimi dolaze u raznim stilovima i bojama, prilagođeni različitim potrebama aktivne, osvještene i moderne žene. Brendovi se utrkuju kako bi ponudili sasvim moderne modele koji će istaknuti vašu ženstvenost, zatim redizajnirane modele sa retro vibrom, kao i one koji su idealni za dame koje se plivanjem bave profesionalno ili rekreativno. Svaka od nas točno zna kakve performanse želi od kupaćeg kostima, ali je također, svakoj od nas jednako važno da zablista i bude puna samopouzdanja. Boja i uzorak igraju važnu ulogu. Da li birate potpuni minimalizam, cvjetne i tropske uzorke, prugice i geometrijske motive ili se radije odlučite za jednobojan model koji daje bezbroj mogućnosti kombiniranja?

Jednodelni kupaći kostimi - sport i elegancija

Jednodelni kupaći kostimi su popularan izbor za žene koje preferiraju veću pokrivenost i udobnost. Oni mogu pružiti podršku i oblik telu na elegantan način. Nova Nike Swim kolekcija donosi moderne modele koji su visoko odrezani sa otvorima na trbuhu i leđima, kao i one kod kojih su leđa umjereno pokrivena te dodaju na slobodi pokreta. Speedo donosi odvažne boje, ali ostaje pri svojim prepoznatljivim modelima koji su dizajnirani da ti pruže sjajne performanse, udobnost, podršku i slobodu kretanja tijekom raznih sportskih aktivnosti na bazenu i na plaži. Bilo da se radi o plivanju, surfanju, ronjenju ili nekom drugom sportu na vodi, idealan su izbor za dame koje žele spojiti stil i funkcionalnost.

Dvodjelni kupaći kostimi  - sloboda i uživanje

Dvodjelni kupaći kostimi su klasičan izbor dizajna koji pruža sjajnu udobnost i podršku ističući vašu figuru. U ponudi su atraktivani ženski modeli iz Nike Swim, adidas, Speedo, Ellesse, Champion i Lussari kolekcije koji su kao stvoreni za zabavu i ljetne avanture, a namjenjeni su onim damama čiji je prvi izbor uživanje na plaži i preplanuli ten. Tu su i sportski modeli, asimetričnim ili top gornjim dijelom koji nude udobno pristajanje i sa visoko odrezanim donjim djelovima koji ti neće smetati. Moderne linije sportskih kupaćih kostima su izvrsna opcija za aktivne dame koje žele biti  u korak sa trendovima, ali bez kompromisa kada je kvaliteta i udobnost u pitanju.

Udobnost podržana inovacijama suvremenog doba

Uživajte u svim blagodetima suvremenog doba i iskoristite prednosti novih tehnologija u izradi tkanina. Materijali koji se koriste za sportske kupaće kostime su izdržljivi, elastični i osiguravaju brzo sušenje. Potpuno nove tkanine visokih performansi omogućavaju da se kupaći kostim lako prilagodi tijelu obezbeđujući slobodu pokreta i udobnost sa smanjenim trenjem uz pomoć ravnih šavova. Materijali se brzo suše  što donosi novu dimenziju komfora. Otporni su na istezanje, klor i sunčeve zrake, napravljeni da izdrže svakodnevne zahteve treninga visokog intenziteta i utrka. Također, dio nove kolekcije izrađen je od recikliranih materijala što vam omogućava da doprinesete očuvanja planete.

Budite jedinstvene

Bez obzira na to da li ste se odlučili za jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim, klasičan, sportski ili trendi model sa atraktivnim detaljima, kvalitetan izbor će vam pomoći da se osećate sjajno dok uživate u aktivnom odmoru ili u opuštanju i zabavi na suncu. Zavirite u novu kolekciju u Sport Vision trgovinama ili na web shopu, i dok razmišljate na koju ćete ljetnu destinaciju, odaberite model kupaćeg koji je idealan baš za vas!

 

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!