Pretraži stranicu
Reebok predstavlja novu službenu fitness tenisicu - Nano X3!
Magazin
20.03.2023.
Magazin

Reebok predstavlja novu službenu fitness tenisicu - Nano X3!

20.03.2023.

Reebok najavljuje lansiranje nove Nano X3 tenisice za vježbanje, najnovije verzije Reebok Nano linije. Kao službena fitness tenisica, Nano X3 napravljena je za pružanje pouzdanih performansi, udobnosti, elegancije i svestranog dizajna koji zadivljuje.

S više od 13 godina bogate povijesti i dominacije u zajednici treninga, Reebok Nano linija nastavlja pružati sportašima in-the-box najinovativnije modele te napreduje kako bi zadovoljila potrebe svih potrošača fitnessa.

Najistaknutiji dodatak najnovijem Nano izdanju, Nano X3, uključuje revolucionarni sustav Lift and Run (L.A.R) Chassis System u srednjem potplatu koji je napravljen za pružanje svestrane podrške tijekom cijelog treninga. Kupolasti TPU komad u peti stvrdnjava se pod teškim opterećenjem za dodatnu stabilnost prilikom podizanja, a omekšava se kada nije pod opterećenjem. Kupola je okružena Floatride Energy Foam za dodatan odaziv i amortizaciju za trčanje i skakanje. Dodatno, TPU ploča povezana je s kupolom za dodatnu bočnu i središnju potporu te pogon prednjeg dijela stopala.

Kako se potrebe za vježbanjem i fitness-om nastavlja razvijati, model Nano se razvija zajedno sa njima,” kaže Tal Short, Senior Product Manager u Reeboku. “Nano X3 najtraženiji je Nano model do sada s fokusom na udobnost i podršku, a istovremeno nudi svjež novi izgled i udobnost. Kako god i gdje god vježbali, Nano X3 će vam dati samopouzdanje za što bolji uspjeh."

Ključni detalji Reebok Nano X3 uključuju:

Ažurirani oblik pete i vezanja: elegantan oblik pete za dodatnu udobnost i novodizajnirana funkcija vezanja za veću stabilnost. 

Sustav podigni i trči (L.A.R): nova tehnologija međupotplata izgrađena za stabilnost prilikom podizanja i dodana amortizacija za trčanje i skakanje.

Vanjski potplat ROPEPRO+ i novi uzorak gaznoga gumenog sloja: vrhunska zaštita od trošenja i habanja plus poboljšano prianjanje vanjskog potplata.

FlexWeave pleteni gornji dio: lagan, prozračan i izdržljiv FlexWeave gornji materijal.

Reebok [REE]CYCLED: sadrži najmanje 30% recikliranih materijala.

Novi Reebok Nano X3 stvoren je kako bi odao počast Reebokovom kultnom dizajnerskom nasljeđu, sadržavajući dvije uniseks boje koje sadrže crvenu i plavu s crnim te kredastim detaljima – glavna obilježja brenda Reebok.

Ukoliko se spremate za nove izazove i potrebna vam je kvalitetna oprema, nove Reebok Nano X3 tenisice čekaju vas u Sport Vision trgovinama, kao i na web shopu!

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!