Pretraži stranicu
Rijeka Run 2023 - trčanje se vraća na riječke ulice!
Magazin
15.03.2023.
Magazin

Rijeka Run 2023 - trčanje se vraća na riječke ulice!

15.03.2023.

Najveći hrvatski ulični sportski događaj održat će se u 2023. po 24. put! Festival sporta i rekreacije Rijeka Run i ovoga će puta ponuditi niz raznovrsnih utrka kroz tri vikenda na nekoliko lokacija, a ponovo je tu i prepoznatljivi humanitarni karakter manifestacije.

Uvertiru u festival ponovo predstavlja 539 skok, utrka po trsatskim stubama. 25. ožujka rekreativci su u prilici testirati svoju brzinu i izdržljivost na 539 stepenica koje su inače najkraći, ali i najzahtjevniji put od centra Rijeke do Trsata.

8. travnja slijedi Molo longo trk po popularnoj šetnici uz more te ujedno i jednom od najboljih mjesta za trčanje u Rijeci.

Velika završnica festivala, u kojoj već tradicionalno sudjeluje na tisuće Riječana svih generacija, na rasporedu je 23. travnja i uključuje 19. Riječki polumaraton, utrku štafeta 3x7km, Desetku i Erste peticu od natjecateljskih, te od nenatjecateljskih mići trk za najmlađe sudionike, Memorijalnu utrku Milke Milinković za osobe s invaliditetom i slabovidne osobe te veliku humanitarnu utrku građana, Homo si teć, s kojom je ova cijela sportska priča i započela.

Trkači se za sve natjecateljske utrke mogu prijaviti putem službene stranice www.rijeka.run., s tim da će se za prve dvije utrke, 539 skok i Molo longo trk, moći prijaviti i na licu mjesta uoči starta utrka.

Službene majice festivala, čijom se prodajom ove godine skupljaju sredstva za donaciju udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka, bit će dostupne od 27. ožujka na Rijeka Run štandu na Korzu te u Sport Vision trgovinama.

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!