Pretraži stranicu
SPORT VISION SRIJEDA DONOSI NAJLUĐE POPUSTE!
Magazin
20.02.2023.
Magazin

SPORT VISION SRIJEDA DONOSI NAJLUĐE POPUSTE!

20.02.2023.

Ove Sport Vision srijede svi ljubitelji sportske obuće, odjeće i opreme uputite se u Sport Vision trgovine jer vas čeka 20% popusta na odabrani nesniženi i već sniženi asortiman uz Sport&Bonus karticu!

Ove srijede požuri i u Sport Vision Outlete jer te na čak četiri outlet lokacije čekaju luda sniženja, WESTGATE Shopping City, Dugopolje i Mall Osijek donose 20% na cjelokupan nesniženi i već sniženi asortiman, a u Designer Outlet Croatia dodatnih 20% na SVE!

Ako još nemaš, izradi svoju Sport&Bonus karticu online ili odlaskom u jednu od trgovina, a svaki mjesec možeš očekivati lude popuste, posebne pogodnosti i brojna iznenađenja!  

Sve ljubitelje sporta i najnovijih trendova sportskog casual odijevanja posebno će razveseliti snižene cijene brandova kao što su adidas, Nike, Champion, Ellesse, Lonsdale, Slazenger, Lotto, Umbro, Kronos i mnogi drugih. Gotovo sav sportski asortiman ove srijede je na posebnim popustima.

Zaputi se u najbližu Sport Vision trgovinu u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Šibeniku, Sisku, Đakovu, Požegi, Zadru, Karlovcu, Virovitici, Čakovcu, Puli, Vinkovcima, Zaboku, Osijeku, Dugopolju, Ludbregu, Gospiću, Metkoviću i Rakovici! 

Iskoristi priliku za odličan shopping ove Sport Vision srijede! Vidimo se!

Slični članci

22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!