COLUMBIA #MADEFOROUTSIDE: NOVA KOLEKCIJA KOJA POZIVA NA ISTRAŽIVANJE
Magazin
27.12.2022.
Magazin

COLUMBIA #MADEFOROUTSIDE: NOVA KOLEKCIJA KOJA POZIVA NA ISTRAŽIVANJE

27.12.2022.

Outdoor je mnogo više od aktivnosti na otvorenom. Kontakt koju ostvarujemo sa prirodom, svijež zrak, planinski dio od kojih zastaje dah – bavljenje outdoor sportovima je jedan od najboljih načina da se oslobodimo stresa i pobegnemo od svakodnevice. Otkrivanje novih staza, osvajanje nedostižnih vrhova i pomicanje granica čini nas iz dana u dan jačim i spremnijim da se suočimo sa izazovima. Puno je razloga zbog kojih trebate izaći iz svoje zone komfora, pa, zašto onda ne bi iskoristili ovo hladno vrijeme i upustili se u neku uzbudljivu outdoor avanturu?

Nova kolekcija legendarnog brenda Columbia kreirana je sa ciljem da vas pokrene i potakne da istražujete. Dizajnirana za sezonu jesen/zima 2022, ova kolekcija nam donosi funkcionalne i moderne komade obuće, odjeće i opreme koji će boravak u prirodi učiniti ugodnijim. Bilo da ste ljubitelj najpopularnijih jesenskih aktivnosti, poput planinarenja i trčanja, ili sa nestrpljenjem iščekujete snijeg kako biste izašli na ski stazu, nova kolekcija je tu da vam pruži podršku koja vam je potrebna. Tehnologije i materijali koji idu u korak sa vodećim outdoor trendovima pomoći će vam da više vremena ostanete aktivni u prirodi. Columbia #MadeForOutside je brend sa tradicijom dužom od 80 godina i bogatim iskustvom u kreiranju svojih proizvoda, pa vas ne treba začuditi činjenica da je ovo ime već dobro poznato u outdoor svijetu. Zbog svoje posvećenosti i želje da spoje prirodu i sport, njihovi modeli već desetljećima oduševljavaju ljubitelje sportskih aktivnosti na otvorenom. I ovog puta, modeli iz najnovije kolekcije privlače pažnju svojim modernim dizajnom i visokom funkcionalnošću.

Ako ste pobornik laganih aktivnosti poput planinarenje ili trekinga (trekking), onda su inovativne PEAKFREAK™ II tenisice za planinarenje model koji morate imati u svojoj kolekciji. Dizajnirane za suhe i vlažne uvjete na stazi, ove lagane outdoor tenisice osiguraće vam stabilnost i udobnost pri svakom koraku. Napravljene su od izdržljivog i vodonepropusnog OutDry™ materijala koji je istovremeno prozračan, zahvaljujući djelovima od prozirne mrežaste tkanine. Srednji đon je ispunjen Techlite+™ pjenom koja će višesatno kretanje planinskim stazama učiniti ugodnijim. Ukoliko ste iskusni planinar, znate da je sigurnost jedna od najvažnijih stavki, naročito kada je teren pod vašim stopalima kamenit i neravan. Zbog toga obuća koju nosite treba biti pouzdana i stabilna. Ove tenisice imaju Adapt Trax™ đon sa strateški raspoređenim djelovima koji sprečavaju klizanje i omogućavaju optimalno prianjanje na podlogu u svim vremenskim uvjetima, a naročito na mokrim i klizavim terenima. Još jedna od prednosti ovog modela je i NAVIC FIT™ sistem – inovativan način vezanja koji obuhvata navikularnu kost stopala, kako bi osigurao da peta cijelo vrijeme ostane fiksirana. Columbia PEAKFREAK™ II tenisice dostupne su u više različitih kolorita, u veličinama za muškarce i žene, pa vrlo lako možete izabrati odgovarajući par i uklopiti ga u svoje outdoor outfite.

Kako fokus brenda nije samo na obući, već i na odjeći i opremi za aktivnosti na otvorenom, u novoj kolekciji ćete pronaći i outdoor jakne, hlače za skijanje i planinarenje, prsluke, meke i tople hoodice od flisa, aktivno donje rublje koji je neizostavan saputnik svakog avanturiste, zaštitne rukavice, pletene kape modernih krojeva, kao i različite modele cipela za zimske uvjete. Upotpunite svoj boravak u prirodi nekim od ovih modela i budite sigurni da ćete sve vrijeme imati adekvatnu podršku. 

Ne čekajte pravi momenat da izađete iz kuće i započnete istraživanje – krenite već danas i ne zaboravite da vas nova kolekcija brenda Columbia očekuje u našim trgovinama i na web shopu

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.