Pretraži stranicu
TRČI U POTPUNO NOVIM UA HOVR PHANTOM 3 TENISICAMA
Magazin
04.01.2023.
Magazin

TRČI U POTPUNO NOVIM UA HOVR PHANTOM 3 TENISICAMA

04.01.2023.

Under Armour predstavlja potpuno novu UA HOVR™ Phantom 3: neutralnu, osjetljivu tenisicu za trčanje dizajniranu za specijalizirane sportaše koji treniraju za natjecanje — one koji bi učinili sve da poboljšaju svoje performanse izvan sezone kako bi mogli dati svoje najbolje rezultate u sezoni. U potpunosti testirana i potvrđena od strane UA sportaša, UA HOVR™ Phantom 3 održava reputaciju Phantoma kao najsvestranije Under Armour tenisice za trčanje. Pruža brzinu i pogon koji sportaši zahtijevaju od sportske tenisice za trčanje, a istovremeno održava potpunu udobnost i stabilnost prilikom trke.

Za vrijeme razvoja UA HOVR Phantom 3, dizajnerski tim obuće analizirao je zahtjeve sportaša koji kao dio treninga trče po kolniku na kratke ili duže staze te intervale. Uz HOVR Phantom 3 tenisice moguće je potpuno neprimjetno preći s trake za trčanje u teretanu, što ih čini savršenim izborom za sportaše koji u sklopu svojeg treninga uključuju i trčanje.

Tijekom istraživanja i razvoja, dizajnerski tim UA-a radio je u korak sa stotinama sportaša različitih specijalnosti koji aktivno trče. Prikupljanjem uvida postalo je očito da je trčanje često tajno oružje u njihovom treningu. Oni koji su trčali izvan sezone, dižu ljestvicu za svoju konkurenciju.

Općenito, trkači provode mnogo vremena u teretani, no sbejedno zahtjevaju tenisicu koja će biti 100% trkača. Trčanje, iako samo jedan aspekt plana treninga, ključna komponenta. Phantom 3 je promišljeno i vješto izrađena tenisica kako bi posjedovao kvalitete koje omogućuju brze sprinteve i intervale ili trčanje na kraćoj udaljenosti uz stabilnost i udobnost.

UA HOVR Phantom 3 najnovija je evolucija Phanton 2 modela, koji je lansiran u srpnju 2020. godine. Dizajneri u UA-u identificirali su načine da zadrže ono što ljudi vole kod Phantoma 2, a istovremeno koriste inovacije i promišljeno donošenje odluka kako bi dodatno pospješili model.

UA HOVR Phantom 3 nudi pokretni HOVR, veću prozračnost i bolje pristajanje u usporedbi sa svojim prethodnikom. Implementacija najnovije evolucije HOVR tehnologije međupotplata sada se proteže cijelom dužinom, što znači da mekani osjećaj pod nogama ne ugrožava brzinu i pokretnost. Mekano, visokoučinkovito i visoko teksturirano UA Intelliknit gornjište poboljšava prozračnost svojom nevjerojatnom rastezljivošću i savitljivošću. Nova, sigurna peta u kombinaciji s mekim, ali čvrstim pločama pruža čvrstu potporu stopalu. Konačno, oblikovani detalji u sredini stopala i donji obris oko gležnja ne samo da poboljšavaju pristajanje, već nudi stabilnost i lakoću obuvanja.

Osvježite svoje trčanje novim Phantom 3 tenisicama za trčanje, pronađite svoj par u Sport Vision trgovinama u Arena Centru, City Center West, Tower Centru u Rijeci ili na web shopu!

Biraj tenisice odvažne baš poput tebe i fokusiraj se na bolje i brže trčanje!

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!