Pretraži stranicu
U SUSRET BLAGDANIMA: IDEJE ZA NAJBOLJE SPORTSKE POKLONE
Magazin
14.12.2022.
Magazin

U SUSRET BLAGDANIMA: IDEJE ZA NAJBOLJE SPORTSKE POKLONE

14.12.2022.

Da li zbog nedostatka vremena ili ideje šta pokloniti dragim osobama, blagdanska euforija nerijetko podrazumijeva i kupovinu poklona u zadnji čas. Ajmo ovoga puta to promijeniti! Kupovina novogodišnjih poklona na vrijeme i uživanje u odabiru bez žurbe i jurnjave – moguće je, vjerujte nam na riječ.

Sport osvaja i rekreativce i profesionalce, ali i vatrene navijače. Neki ljudi se bave sportom, drugi ga prate, pa zašto onda sport ne bi bio izvor sjajnih ideja za originalne poklone, one koji će donijeti mnogo radosti i zagrljaja. Ključ svega je pokloniti nešto jedinstveno, a u skladu sa interesima drage osobe. Ukoliko niste sigurni kako odabrati sportski poklon, ne brinite. U nastavku vam dajemo predloge koji će vam olakšati nastupajuću blagdansku groznicu.

KOŠARKA ILI NOGOMET - VJEČITA NEDOUMICA

Za one strastvene ljubitelje nogometa košarke koji ne propuštaju nijednu utakmicu, sjajan poklon je nogometni ili košarkaški dres. Još ako je sa potpisom omiljenog igrača, nema greške! Ta osoba ne mora niti trenirati spomenuti sport, dovoljno je da u istom dresu vatreno navija na utakmici, zar ne? Ukoliko želite da doživljaj bude potpun, karte za utakmicu će, potpuno smo sigurni, oduševiti tu osobu. Za one koji vole rekreativno igrati nogomet ili košarku sa svojom ekipom, dobar poklon su loptakošarkaške tenisice ili kopačke. Ovakav poklon će se posebno dopasti vašim mališanima. Kolekcionari će biti oduševljeni kartama i suvenirima sa autogramom omiljenog igrača, knjigama o sportu i biografijama. Možda ćete se morati malo više potruditi, ali imati ćete originalan poklon koji se pamti.

POKLON KAO POTICAJ ZA JOŠ BOLJE REZULTATE NA TRENINGU

Ukoliko među vašim dragim osobama ima onih koje vrijedno treniraju, sigurno će cijeniti neki od poklona koji će im pomoći da budu još bolji. Ljubiteljima teretane dobro će doći par rukavica za trening ili neki od fitnes rekvizita, dok je podloga za vježbanje sjajna za sve one koji vole ići na jogu ili pilates. Ne moramo spomenuti kvalitetne ruksake i torbe za trening, kao odličan poklon svima koji vode aktivan stil života. Atraktivna majica ili tajice u boji, jer – i u teretanu idemo sa stilom!

ODUŠEVITE STRASTVENOG TRKAČA PRAVIM IZBOROM 

Strastvene ljubitelje trčanja će obradovati svaki komad opreme za trčanje. Širok i interesantan izbor olakšaće vam muke. Da li će to biti neka lagana jakna za trčanje sa reflektujućim detaljima, majica koja se lako suši ili kapuljača koja će ponuditi adekvatnu zaštitu – izbor je na vama. Ukoliko ste spremni izdvojiti veći iznos novca, sjetite se da je trkačima obuća izuzetno važna, pa će cijeniti kvalitetan par tenisica za trčanje. Kako je trčanje aktivnost koja zahtjeva laganu i neopterećujuću opremu, kao i gedžete koji će olakšati i učiniti interesantnom ovu aktivnost, dobar par slušalica ili neki od „pametnih“ sportskih satova su pun pogodak.

OUTDOOR INSPIRACIJA ZA BOŽIĆNI POKLON

Sve popularnije outdoor aktivnosti, poput planinarenja, skijanja, prava su inspiracija za originalan poklon. Ako je vaša draga osoba pobornik istih, ne morate se brinuti. Zanimljiva boca za vodurukavice za skijanje ili štapovi za planinarenje nisu samo lijep, već i veoma praktičan i vrijedan poklon. Pribor za jelo u prirodi, set alata za planinarenje ili možda vreća za spavanje, zašto ne? Naravno da je kvalitetan ruksak za outdoor neophodan, kao i odgovarajuća obuća i odjeća, pa će onima koji imaju veći budžet za poklone izbor biti mnogo lakši.

NE ZABORAVITE – ZA SVAKOGA POSTOJI PRAVI POKLON

Čak i ako se neko ne bavi sportom, uvijek možete izabrati neki poklon u vidu lifestyle odjeće ili obuće, jer svi mi volimo  uživati u komforu. Ako dragoj osobi želimo da se više posveti sebi, trenucima uživanja ili aktivnom odmoru, onda je sportska lifestyle kolekcija sjajan izvor inspiracije za poklon. Moderne tajice ili mekana i udobna trenirka nisu rezervisani samo za izlazak, već i za uživanje kod kuće. Za ljubiteljke sportskog stila koje vole odvažne kombinacije, odličan poklon je neka od sportskih haljina koja se može kombinirati uz gotovo sve, a izgledati jednako atraktivno. Dobra muška polo majica ili naočale su klasičan, ali jednako dobar izbor. Napominjemo da, ukoliko pogriješite u odabiru veličine, kroja ili boje, proizvod možete lako i brzo zamijeniti za onaj koji savršeno pristaje. Dakle, i tu nemate razloga za brigu – samo sačuvajte račun.

Ako još uvijek niste sigurni šta biste mogli da poklonite nekome, reći ćemo vam samo da i poklon kartice mogu biti sjajan izbor.

Svijetski poznati brendovi, vrhunska kvaliteta sportske opreme i veliki izbor modela koji idu u korak sa novim tehnologijama, čekaju vas na našim trgovinama ili na web shopu. Sigurni smo da nećete pogrešiti.

Ho-Ho-Ho!

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!