radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
05.12.2022.

SPORT VISION OTVARA I SVOJU 38. LOKACIJU U GOSPIĆU!

Sport Vision ponosno otvara i svoja 38. vrata u četvrtak 8.12. u STOP-SHOP centru u Gospiću!

Sport Vision trgovina pravo je osvježenje za sve ljubitelje sporta i sportskih odjevnih komada koji u svojoj ponudi broji preko 100 svjetskih, najpoznatijih sportskih brendova. Otvaranje još jedne Sport Vision trgovine u Gospiću razveseliti će sve profesionalne sportaše, ali i one koji se rekreativno bave sportom i uživaju u sportskim komadima.

Sport Vision brzo zauzima vodeću poziciju na tržištu sportskih multibrand dućana po cijeloj regiji, a do kraja 2022. godine broji sveukupno 38. otvorenih trgovina diljem Hrvatske. Ulaganjem u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama, Sport Vision nastavlja sa širenjem poslovanja, njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivan sudionik cijele sportske zajednice unutar cijele regije.

Povodom otvorenja častimo te sa 20% popusta na cjelokupan sniženi i nesniženi asortiman do 11.12. za nove i postojeće članove Sport&Bonus loyalty programa!

Ukoliko ste i vi u potrazi za novom trening opremom ili elegantnim, sportskim odjevnim kombinacijama, posjetite novootvorenu Sport Vision trgovinu u Gospiću. Pronađi najtraženije i najnovije modele sportskih brendova poput Nike, adidas, Under Armour, New Balance, Reebok, Converse i mnoge druge na sniženi cijenama!

Vidimo se na novoj Sport Vision lokaciji u Gospiću!

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!