Pretraži stranicu
SPORT VISION OTVARA I SVOJU 38. LOKACIJU U GOSPIĆU!
Magazin
05.12.2022.
Magazin

SPORT VISION OTVARA I SVOJU 38. LOKACIJU U GOSPIĆU!

05.12.2022.

Sport Vision ponosno otvara i svoja 38. vrata u četvrtak 8.12. u STOP-SHOP centru u Gospiću!

Sport Vision trgovina pravo je osvježenje za sve ljubitelje sporta i sportskih odjevnih komada koji u svojoj ponudi broji preko 100 svjetskih, najpoznatijih sportskih brendova. Otvaranje još jedne Sport Vision trgovine u Gospiću razveseliti će sve profesionalne sportaše, ali i one koji se rekreativno bave sportom i uživaju u sportskim komadima.

Sport Vision brzo zauzima vodeću poziciju na tržištu sportskih multibrand dućana po cijeloj regiji, a do kraja 2022. godine broji sveukupno 38. otvorenih trgovina diljem Hrvatske. Ulaganjem u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama, Sport Vision nastavlja sa širenjem poslovanja, njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivan sudionik cijele sportske zajednice unutar cijele regije.

Povodom otvorenja častimo te sa 20% popusta na cjelokupan sniženi i nesniženi asortiman do 11.12. za nove i postojeće članove Sport&Bonus loyalty programa!

Ukoliko ste i vi u potrazi za novom trening opremom ili elegantnim, sportskim odjevnim kombinacijama, posjetite novootvorenu Sport Vision trgovinu u Gospiću. Pronađi najtraženije i najnovije modele sportskih brendova poput Nike, adidas, Under Armour, New Balance, Reebok, Converse i mnoge druge na sniženi cijenama!

Vidimo se na novoj Sport Vision lokaciji u Gospiću!

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.