Pretraži stranicu
POČEO JE MID SEASON SALE U SPORT VISION TRGOVINAMA!
Magazin
30.11.2022.
Magazin

POČEO JE MID SEASON SALE U SPORT VISION TRGOVINAMA!

30.11.2022.

U Sport Vision trgovinama počeo je Mid Season Sale i do -30% popusta na odabrani asortiman! Pravo vrijeme za odličan shopping i nabavu sportske obuće, odjeće i opreme po super cijenama. Popusti na izdvojene modele čekaju te u našim trgovinama u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Splitu, Varaždinu, Puli, Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Sisku, Vinkovcima, Đakovu, Požegi, Dubrovniku, Bjelovaru, Dugopolju, Zadru, Karlovcu, Virovitici, Šibeniku, Čakovcu, Rakovici, Ludbregu i Metkoviću.

Osim toga, posebne Mid Season Sale popuste možeš pronaći i na Sport Vision web shopu. Pripremili smo ti posebnu listu proizvoda na kojoj ćeš moći pronaći ponudu tenisicahlačamajicatrenirkeopremu i još mnogo toga po 50% manjoj cijeni!

Akcija vrijedi u Sport Vision trgovinama i na web shopu, tako da odmah sad pogledaj cijelu ponudu i ulovi najbolje komade jer zalihe se prazne jako brzo! 

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!