Pretraži stranicu
Korak u budućnost: adidas otkriva nove 4DFWD tenisice
Magazin
29.11.2022.
Magazin

Korak u budućnost: adidas otkriva nove 4DFWD tenisice

29.11.2022.

adidas radi korak u budućnost otkrivanjem svoje nove još naprednije 4DFWD tenisice za trčanje! Na čelu inovacija, prva tenisica koja prevladava prepreku trkačima da ostvare svoj puni potencijal.

Nove adidas 4DFWD su tenisice unaprjeđenog dizajna koje mijenjaju budućnost trčanja. Drugo izdanje najpoznatijeg modela iz adidas-ove kreativne radionice spremno je za sve izazove. U potpunosti osvježeno gornjište od PRIMEKNIT+ materijala u kombinaciji sa srednjim đonom u 3D printu pruža savršen balans udobnosti i stabilnosti na svim dionicama.

Kako bi se dodatno motivirali i potaknuli na ostvarenje novih ciljeva, od 3. do 4. prosinca u Sport Vision trgovini u Arena Centru očekuje vas poseban događaj koji okuplja sve aktivne trkače, rekreativce ili one koji to tek žele postati, ne bi li se zajedno dodatno motivirali i nastavili prema svome cilju! Ostavite što kreativniju motivacijsku poruku, sebi te svim ostalim trkačima i zajedno zakoračite u budućnost trčanja uz isprobavanje novih adidas 4DFWD tenisica! Priključite se druženju, stvaranje inspiracije te kreiranje novih izazova uz prigodne poklone koji vas očekuju!

Posebno dizajnirane tenisice za pomicanje trkača samo u jednom smjeru: prema naprijed – rešetkasti srednji potplat u obliku leptir-mašne na ovoj tenisici, prvi u industriji, pretvara vertikalni pritisak u vodoravnu silu, pružajući trkačima neprekidan glatki prijelaz prema naprijed.

Značajke 4DFWD tenisice:

• PREDSTAVLJEN VANJSKI potplat CONTINENTAL™ – novi potplat Continental™ pruža dodatno prianjanje za samouvjereno trčanje po svim vremenskim uvjetima

• POTPUNO NOVI PRIMEKNIT+ I MREŽASTI GORNJI DIO – predstavljeni su potpuno novi Primeknit+ i mrežasti gornji dio tenisice koji osigurava dodatnu potporu i udobno pristajanje. Nadopunjen novim integriranim naslonom za petu, Primeknit+ nudi pristajanje poput čarape, dok područja projektirane mreže pružaju potporu točno tamo gdje je trkačima najpotrebnije.

• MAKSIMALNA UDOBNOST – 4DFWD međupotplat pruža 23% više sigurnosti od prethodnih generacija 4D međupotplata (4D Run 1.0)

Kako bi nemoguću potragu za stvaranjem tehnološki najnaprednije tenisice za trčanje pretvorio u stvarnost, adidas je procijenio više od pet milijuna varijacija rešetkaste strukture i analizirao podatke unazad 18 godina o izvedbi sportaša iz stvarnog svijeta ne bi li stvorio dizajn koji će promijeniti igru ​​za trkače širom svijeta. Koristeći snagu 4D, adidas je surađivao sa svojim globalnim partnerom za inovacije - Carbon‘s Digital Light Synthesis i stvorio precizno fino podešen međupotplat, koji nudi znanstveno dokazanu prednost kretanja prema naprijed.

Anette (Peko) Hosoi, Neil i Jane Pappalardo, profesori strojarstva na Tehnološkom institutu Massachusetts, poručili su kako: "Kada ljudi trče, naše kretanje prema naprijed prekida se svaki put kad nam stopalo udari o tlo, što dovodi do suptilnog pokreta zaustavljanja i pokretanja između koraka. Ovo vrijedi za sve trkače – bez obzira na njihove sposobnosti. U MIT Sports Labu razvijamo inovativnu tehnologiju koja nudi izravno rješenje za prevladavanje svih izazova. A novi 4DFWD čini upravo to.”

Charlotte Heidmann, viša voditeljica proizvoda u adidasu, poručila je: “Mi u adidasu uvijek gledamo na načine na koje se nova tehnologija i svi prikupljeni podaci mogu iskoristiti i time stvoriti najbolje moguće proizvode za naše trkače. S novim 4DFWD-om učinili smo nemoguće mogućim, a to je korištenje prednosti performansa koji su osmišljeni da vas prilikom trčanja pomaknu prema naprijed. Sa svakim korakom, srednji potplat adidas 4DFWD pretvara okomiti udar u horizontalno kretanje prema naprijed za nezaustavljiv glatki prijelaz i novo iskustvo podnožja tijekom trčanja.”

adidas 4DFWD su tenisice koje mijenjaju budućnost trčanja!

Ukoliko se spremate za stazu i potrebna vam je kvalitetna oprema za trčanje, nove adidas 4DFWD tenisice čekaju vas u Sport Vision trgovinama, kao i u online trgovini!

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!