Pretraži stranicu
KANDER – OUTDOOR SPORTSKO ISKUSTVO BEZ KOMPROMISA
Magazin
21.11.2022.
Magazin

KANDER – OUTDOOR SPORTSKO ISKUSTVO BEZ KOMPROMISA

21.11.2022.

Neukrotiva priroda i komfor dijeluju potpuno nespojivo, međutim, Kander je i to učinio mogućim. Ovaj brend odavno je postao sinonim za neponovljivo sportsko iskustvo na otvorenom tijekom hladnih zimskih mjeseci. On prkosi hladnoći, sumaglici, mokrim i klizavim stazama, divljim i nepristupačnim terenima i postaje lider na svjetskom tržištu kada je outdoor sportska oprema u pitanju. Silueta ovog brenda inspirirana je švicarskim neukrotivim glečerima te je i samo ime dobila po strmom glečeru Kanderfirn koji se nalazi u Bernskim Alpima, pozicioniran južno od mjesta Kandersteg. Usponi koji pozivaju na pokret i koji se mogu savladati samo uz vrhunsku outdoor opremu visokih performansi.

DIZAJN KOJI IDE U KORAK SA VREMENOM

Dizajneri sa bogatim iskustvom predstavljaju inovacije u izradi outdoor obuće za odrasle i djecu, ali i jaknikišnih kabanicavreća za spavanjeruksakatermos flašicaštapova za planinarenje i rukavica, što ovaj brend čini jedinstvenim na tržištu. Svaki dio outdoor opreme je visokofunkcionalan, lagan za pakiranje i nošenje. Ruksaci su izrađeni od izdržljivih materijala sa mnoštvom džepova u koje možete spakovati doslovno sve što ste naumili da želite ponjeti. Kander ništa ne prepušta slučaju, tako da se slobodno možete osloniti na to da ćete dobiti najbolje tokom svog avanturističkog izazova.

Kvalitetni materijali u kombinaciji sa novim tehnologijama stvaraju sportsku opremu koja će lako odgovoriti na sve izazove koje stavite pred nju. Poseban naglasak stavlja na obuću koja vašem koraku daje sigurnost i potporu, ali uz nenametljivu lakoću i vanvremensku udobnost. Jedinstveni dizajn sa pažljivo osmišljenim i strateški postavljenim detaljima omogućava vam da bezbrižno i neometano osvajate zacrtane ciljeve. Materijali su vodootporni, ali sa savršenim balansom prozračnosti i topline, dok đon lagano prianja na podlogu čineći svaki vaš korak sigurnim.

Brend Kander ne brine isključivo o udobnosti i funkcionalnosti sportske opreme koju potpisuje, već svoj fokus stavlja i na vanjski izgled. Cipele nisu rogobatne i glomazne pa se mogu nositi i na gradskim ulicama savršeno se uklapajući uz vaš urbani outfit. Kombinacija boja i materijala svidjeti će se i vašim juniorima.

TEHNOLOGIJA OBUĆE PO KOJIMA JE KANDER PREPOZNATLJIV

WATERPROOF tehnologija vaša stopala održava suvim i na dubokom snijegu, a doprinosi i lakšem odbijanju blata i vode, kao i bržem sušenju gornjišta.

BREATHABLE MESH membrana održava konstantni balans između prozračnosti i topline unutar cipela.

TOE GUARD gumena kapica štiti prste od udaraca na nepristupačnijim stazama i povećava udobnost.

GRIPTECH tehnologija đona donosi sjajan grip i čak 20% više podrške i izdržljivosti na suhim i vlažnim terenima. Maksimalno prianjanje uz podlogu omogućeno je na prednjem dijelu cipela zahvaljujući geometrijski oblikovanom đonu.

DURABLE TEXTILE materijal gornjeg dijela cipela donosi nenadmašnu udobnost, izdržljivost i lako se održava iz sezone u sezonu.

PREMIUM LEATHER je oznaka za specifične tipove kože koji se koriste prilikom izrade obuće, a odlikuje ih udobnost i prepoznatljiva sportska elegancija.

HEEL COMFORT pilon na đonu ispod pete doprinosi odličnom prijanjanju uz podlogu, čime se stopalu obezbeđuje prirodniji dodir sa tlom, uz garantovani osećaj udobnosti.

SNOWPROOF tehnologija donosi adekvatnu zaštitu od snijega koji brzo pada sa površine olakšavajući kretanje.

Kander nam poručuje da nema prepreka kada su sportski izazovi u pitanju. Nakon napornoh radnog tjedna, nagomilanih obaveza, sjedenja pored računala, priroda je definitivno najbolji iscjeljitelj. U svako doba godine i na svim vremenskim izazovima. Nema izgovora. Samo izazovite!

Sportsku outdoor obuću, odjeću i opremu iz najnovije kolekcije brenda Kander možete pronaći u svim Sport Vision trgovinama i na web shopu! Odaberite modele koji najviše prijaju vašem senzibilitetu i ukusu, a o vrhunskim performansama ne brinite. O tome se brine Kander.

Sport Vision tim

 

Slični članci

22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!