radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
26.10.2022.

ZADNJA SRIJEDA U MJESECU DONOSI NAJBOLJE POPUSTE U SPORT VISION TRGOVINAMA

Stigla nam je posljednja srijeda u mjesecu, a s njom i Sport Vision srijeda!

Ove srijede, 26.10. počinje Sport Vision srijeda - najbolja prilika da se počastite sa novim jesenskim popustom na sportsku obuću, odjeću i opremu!  

Zaputi se u Sport Vision trgovine jer možeš iskoristiti akciju do 20% popusta za kupnju dva ili više artikla odabranog nesniženog asortimana, a u Sport Vision Outletima na čak 4 lokacije: Dugopolje, Mall Osijek i WESTGATE Shopping City ugrabite 20% popusta na kupnju 2 ili više artikla odabranog nesniženog i VEĆ sniženog asortimana, a u Designer Outlet Croatia iskoristite dodatnih 20% popusta za kupnju dva ili više artikla! Iskoristite priliku za super uštede i posjetite najbližu Sport Vision trgovinu! 

 

Sve ljubitelje sporta i najnovijih trendova sportskog casual odijevanja posebno će razveseliti snižene cijene brandova kao što su Nike, adidas, Reebok, Puma, Under Armour, Hoka, ASICS i mnogi drugi. Gotovo sav sportski asortiman ove srijede možete uhvatiti po posebnim cijenama.

Svratite u najbližu Sport Vision trgovinu i opremite se za nove avanture. U ponudi vas čekaju outdoor brandovi uz koje ćete otkriti nove jesenske puteve i opremiti se za nove avanture u prirodi.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!