radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
13.10.2022.

SPORT VISION SLUŽBENO NA 35. LOKACIJA DILJEM HRVATSKE!

Nakon otvorenja nove poslovnice u Kaptol Centru, od četvrtak 13.10. ponosno otvaramo i svoja 35. vrata u STOP SHOP centru Ludbreg!

Sport Vision trgovina pravo je osvježenje za sve ljubitelje sporta i sportskih odjevnih komada koji u svojoj ponudi broji preko 100 svjetskih, najpoznatijih sportskih brendova. Vjerujemo da će otvaranje još jedne Sport Vision trgovine u Ludbregu itekako razveseliti sve profesionalne sportaše, ali i one koji se rekreativno bave sportom i uživaju u sportskim komadima.

Potpuno novi koncept prilagođen za sve aktivne i amatere sportaše uz nevjerojatnu ponudu artikala i povoljne cijene koji nudi sve što je potrebno sportašima za vrhunske uspjehe na terenu i van njega. Odmah po svojem otvorenju brend zauzima vodeću poziciju na tržištu sportskih multibrand dućana po cijeloj regiji, a do 2022. godine broji sveukupno 35. otvorenih trgovina diljem Hrvatske.

Upravo ulaganjem u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama, Sport Vision nastavlja sa širenjem poslovanja, njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivan sudionik cijele sportske zajednice unutar cijele regije.

Na dan otvorenja 13.10. častimo te sa 20% popusta za kupnju 2 ili više artikla odabranog nesniženog asortimana.

Ukoliko ste i vi u potrazi za novom trening opremom ili elegantnim, sportskim odjevnim kombinacijama, posjetite jednu od Sport Vidio trgovina. Pronađi najtraženije i najnovije modele sportskih brendova poput Nike, adidas, Under Armour, New Balance, Reebok, Converse i mnoge druge!

Vidimo se na novoj Sport Vision lokaciji u Ludbregu!

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!