Pretraži stranicu
SUPER POPUSTI SAMO U SPORT VISION TRGOVINAMA VARAŽDIN!
Magazin
11.10.2022.
Magazin

SUPER POPUSTI SAMO U SPORT VISION TRGOVINAMA VARAŽDIN!

11.10.2022.

Prava shopping poslastica spremna je za sve koji se nalazite ovih dana u Varaždinu! Zašto? Pa počinju ludi popusti u Sport Vision trgovinama!

Znaš onaj osjećaj kada ugrabiš super popust na neke tenisice? Ovog puta ne moraš previše tražiti, jer te u Sport Vision trgovinama u Varaždinu čeka 20% popusta na kupnju 2 artikla te čak 30% popusta na kupnju 3 ili više artikla odabranog nesniženog i VEĆ sniženog asortimana! Nema šanse da ovog puta ne pronađeš nešto i za sebe!

Akcija vrijedi od srijede, 12.10. do ponedjeljka 31.10., a iskoristiti ju možeš isključivo u Supernova Centru u Varaždinu te Lumini trgovačkom centru u Varaždinu.

Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Under Armour, Puma, Converse i mnogi drugi od najpoznatijih svjetskih brandova čekaju te na odličnim popustima zato ovih dana obavezno svrati do Supernova Centra na adresi Optujska ul. 171 A/B/C u Varaždinu ili u Lumini trgovački centar na adresi Ul. Grada Lipika 15, 42204 u Varaždinu i ugrabi lude akcije!

Vidimo se!

Slični članci

11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.