Pretraži stranicu
Hodaj kao po oblacima uz nove adidas Supernova 2 tenisice!
Magazin
06.09.2022.
Magazin

Hodaj kao po oblacima uz nove adidas Supernova 2 tenisice!

06.09.2022.

Trčanje je odlična aktivnost koja u jednom trenutku prestaje biti samo sport i postaje način života, a to se sve događa velikim dijelom zahvaljujući hormonu sreće kojeg lučimo nakon duže aerobne aktivnosti. Upravo zato potrebno je sa posebnom pažnjom birati tenisice koje nositi za ovu aktivnost!

Odabir tenisica za trčanje je nekim ljudima prava noćna mora pa na brzinu izaberu prve u trgovačkom centru samo da to skinu s dnevnog reda. Međutim, ovu fazu nikad ne bi trebali zanemariti. Čak i ako imate ideju kakav model tenisica želite, važno je razmišljati i o njihovoj funkcionalnosti.

Kada trčite radi cijelo tijelo, to je sport u kojem gubite najviše kalorija, radite na kondiciji i istovremeno odmarate duh. No, svi se slažemo koliko je zapravo teško početi trčati, a natjerati sam sebe da trčiš na traci ili ulicama grada doista je zahtjevan posao. Važno je ne odustati tijekom prvih par treninga, ali i imati odlične tenisice za trčanje. Zašto? Jer kupnja dobrih tenisica za trčanje savršena je motivacija za još jedan novi trening, a pogotovo kada uz komfor, one i moderno izgledaju.

Sport Vision Hrvatska donosi još fleksibilnije adidas Supernova 2 tenisice za trčanje dizajnirane kako bi trčali udobno baš svaki put, na bilo kojem terenu. S precizno izbalansiranom kombinacijom Bounce i Boost srednjeg potplata te novom konstrukcijom jezika i pete, iskusit ćete udobnost na baš svakom koraku.

Moderne muške i ženske tenisice osmišljene su za trčanje sa boljom kontrolom nad dužim dionicama, uz što pružaju podršku i optimalnu udobnost te su stoga predviđene i za svakodnevne treninge. Mrežasti gornji dio ima posebna ojačanja za precizno određenu podršku, a srednji potplat je ispunjen pjenom i ima veliku reaktivnost, vraća energiju prilikom svakog dodira s podlogom i omogućava nesmetanu aktivnost. Nove Supernova 2 tenisice za trčanje idealne su kako bi iz dana u dan nadišli sebe i obarali osobne rekorde.

Napravljene od prirodnih i obnovljivih materijala, čiji prozračni mrežasti gornje dio osigurava savršenu udobnost nošenja, veći protok zraka te sama tenisica znatno bolje prianja uz stopalo, što istovremeno doprinosi većem komforu, ali fleksibilnosti prilikom trčanja.

Neka i tvoje trčanje bude lagano kao hodanje po oblacima!

Ukoliko se spremate za stazu i potrebna vam je kvalitetna oprema za trčanje, nove adidas Supernova2 čekaju vas u Sport Vision trgovinama, kao i u online trgovini!

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!