RADNO VRIJEME CALL CENTRA

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Magazin
24.08.2022.

Back to School uz Sport Vision

Nova školska godina nam je pred vratima i mališani već nestrpljivo iščekuju povratak u školske klupe i ponovni susret sa školskim prijateljima i učiteljima. Volja i motivacija je sveprisutna, no potrebno ih je obući i pripremiti za nove školske uspjehe. Sport Vision je pripremio odlične akcije kako biste svoje mališane obukli od glave do pete.

Od 22.8. do 30.9. ili isteka zaliha u svim Sport Vision trgovinama čeka vas Champion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 559kn (74,19 €). Champion paket sadrži ruksak, tenisice i trenirku te smo sigurni da će od vaših mališana napraviti prave Champione ove školske godine.

Osim navedenog akcijskog paketa za sve naše roditelje i školarce u razdoblju od 22.8. do 11.9. u Sport Vision trgovinama pripremili smo akciju s 20% popusta za kupnju dva artikla odabranog nesniženog i VEĆ sniženog asortimana i 30% popusta za kupnju tri ili više artikala odabranog nesniženog asortimana, dok vas u OUTLETIMA Dugopolje, Osijek, DOC i Westgate očekuje akcija s 20% popusta za kupnju dva ili više artikala nesniženog i VEĆ sniženog asortimana.

 

 

Puno školskih uspjeha želi vam Sport Vision!

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Sep.
2022.
Magazin
D-UTORAK donosi do 20% popusta
06.
Sep.
2022.
Magazin
Tko kaže da trčanje ne može biti i opuštajuće?!