radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 250 kn

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
21.06.2022.

Novi brand u našoj ponudi: Columbia #MadeForOutside

Priroda nas povezuje, motivira i pokreće da neprestano istražujemo, izazivamo avanture, pomičemo granice i osvajamo nove visine. Predodređeni smo živjeti u skladu s prirodom i njezinim ritmom – danju se kretati, a noću odmarati. Iako nas civilizacijske struje vode u drugom smjeru, ne smijemo izgubiti dodir s onim što je iskonsko u nama i oko nas. Zato predstavljamo Columbia - najnoviji brand u našoj ponudi koji se fokusira isključivo na dizajn outdoor opreme kako bi omogućio svima da ostanu aktivni što dulje tijekom boravka na otvorenom. Iza slogana #MadeForOutside kriju se godine truda, rada i usavršavanja, a sve s ciljem da priroda bude dostupna svima.

Columbia je vodeći sportski brend kada je u pitanju outdoor asortiman. Usmjeravajući svoju strast prema prirodi i jačajući svoj inovativni duh kroz razvoj tehnologija i poboljšanje performansi svojih proizvoda, tvrtka nastoji svojim kupcima pružiti najbolju zaštitu na otvorenom. Kao vodeći brend u Portlandu, sa sjedištem u Oregonu, Columbia stvara inovativnu obuću, odjeću i opremu za ljubitelje avantura u prirodi od 1938. godine. S tradicijom dužom od osam desetljeća, ime je to kojem potrošači diljem svijeta vjeruju, prvenstveno zbog kvalitete, ali i autentičnog pristupa i načina na koji stvaraju svoje proizvode. Predanost i inovativnost prve su stvari koje ćete primijetiti kada se upoznate s njihovim asortimanom.

Od sada možete uživati ​​u svim aktivnostima na otvorenom. Planinarenje, trčanje na stazama, kampiranje s prijateljima ili urbane gradske avanture - više nemate izgovor da ne izađete iz kuće. Ponesite samo najosnovnije stvari i ne brinite o vanjskim uvjetima. Columbia modeli kombiniraju inovativne tehnologije koje vam pomažu da dulje ostanete aktivni.

 

Prilagodljivost svim vremenskim uvjetima i stilskim zahtjevima suvremenog korisnika, uz neizostavnu udobnost i visoku funkcionalnost, zasigurno će zadovoljiti vaše kriterije kada je u pitanju vanjski asortiman. U našoj ponudi možete pronaći muške i ženske jakne modernog sportskog dizajna, kao i funkcionalne modele tenisica koje će upotpuniti vaše odjevne kombinacije za boravak u prirodi.

Nema sumnje da će Columbia, kao vodeći outdoor brand, pronaći put do vaše garderobe. Ako ste stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, ne zaboravite da na našoj web stranici možete pronaći aktualnu Columiba ponudu koja će se uskoro proširiti novim modelima.

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Nov.
2022.
Magazin
Stigao nam je i najluđi dan za shopping u godini!