Pretraži stranicu
Novi brand u našoj ponudi: Columbia #MadeForOutside
Magazin
21.06.2022.
Magazin

Novi brand u našoj ponudi: Columbia #MadeForOutside

21.06.2022.

Priroda nas povezuje, motivira i pokreće da neprestano istražujemo, izazivamo avanture, pomičemo granice i osvajamo nove visine. Predodređeni smo živjeti u skladu s prirodom i njezinim ritmom – danju se kretati, a noću odmarati. Iako nas civilizacijske struje vode u drugom smjeru, ne smijemo izgubiti dodir s onim što je iskonsko u nama i oko nas. Zato predstavljamo Columbia - najnoviji brand u našoj ponudi koji se fokusira isključivo na dizajn outdoor opreme kako bi omogućio svima da ostanu aktivni što dulje tijekom boravka na otvorenom. Iza slogana #MadeForOutside kriju se godine truda, rada i usavršavanja, a sve s ciljem da priroda bude dostupna svima.

Columbia je vodeći sportski brend kada je u pitanju outdoor asortiman. Usmjeravajući svoju strast prema prirodi i jačajući svoj inovativni duh kroz razvoj tehnologija i poboljšanje performansi svojih proizvoda, tvrtka nastoji svojim kupcima pružiti najbolju zaštitu na otvorenom. Kao vodeći brend u Portlandu, sa sjedištem u Oregonu, Columbia stvara inovativnu obuću, odjeću i opremu za ljubitelje avantura u prirodi od 1938. godine. S tradicijom dužom od osam desetljeća, ime je to kojem potrošači diljem svijeta vjeruju, prvenstveno zbog kvalitete, ali i autentičnog pristupa i načina na koji stvaraju svoje proizvode. Predanost i inovativnost prve su stvari koje ćete primijetiti kada se upoznate s njihovim asortimanom.

Od sada možete uživati ​​u svim aktivnostima na otvorenom. Planinarenje, trčanje na stazama, kampiranje s prijateljima ili urbane gradske avanture - više nemate izgovor da ne izađete iz kuće. Ponesite samo najosnovnije stvari i ne brinite o vanjskim uvjetima. Columbia modeli kombiniraju inovativne tehnologije koje vam pomažu da dulje ostanete aktivni.

 

Prilagodljivost svim vremenskim uvjetima i stilskim zahtjevima suvremenog korisnika, uz neizostavnu udobnost i visoku funkcionalnost, zasigurno će zadovoljiti vaše kriterije kada je u pitanju vanjski asortiman. U našoj ponudi možete pronaći muške i ženske jakne modernog sportskog dizajna, kao i funkcionalne modele tenisica koje će upotpuniti vaše odjevne kombinacije za boravak u prirodi.

Nema sumnje da će Columbia, kao vodeći outdoor brand, pronaći put do vaše garderobe. Ako ste stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, ne zaboravite da na našoj web stranici možete pronaći aktualnu Columiba ponudu koja će se uskoro proširiti novim modelima.

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!