Pretraži stranicu
SPORT VISION OUTLET RASPRODAJA - SUPERNOVA ZADAR
Magazin
13.06.2022.
Magazin

SPORT VISION OUTLET RASPRODAJA - SUPERNOVA ZADAR

13.06.2022.

Voliš li kupovati stvari na popustu? Uspoređuješ li cijene, biraš unaprijed modele za sljedeću sezonu ili puniš ormar proljetnim stvarima? Ako je odgovor na sva pitanja točan, ovaj tekst ti „krije“ super uštede na modele obuće i odjeće koje definitivno trebaš ugrabiti odmah.

Dobra vijest je, da se u shopping centru Supernova Zadar od 17.6. otvara poseban sajam. Nemoj propustiti Sport Vision rasprodaju po nikad nižim cijenama i opremi se za ljetne radosti uz super uštede. 

Uživaj u Sport Vision OUTLET RASPRODAJI! Od 17.6. do 26.6. čekaju te najniže cijene, obraduj sebe i svoje najdraže modelima iz široke ponude obuće i odjeće najpoznatijih svjetskih brandova. To je fantastična ponuda koju definitivno ne smiješ propustiti, no požuri jer zalihe se brzo tope.

Odjeću, obuću i opremu najpoznatijih svjetskih brandova kao što su Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Under Armour, Puma, Converse i mnogi drugi čekaju vas na odličnim popustima zato ovih dana obavezno svratite u shopping centar Supernova Zadar. Vidimo se od ponedjeljka do nedjelje 9:00 -21:00h.

Pripremi se za ljetne avanture od glave do pete i rashladi se uz vrhunske uštede. Recite svima i uživajte u shoppingu!

Vidimo se!

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.