Pretraži stranicu
PREDSTAVLJAMO VAM PROLJETNE VIJESTI
Magazin
18.05.2022.
Magazin

PREDSTAVLJAMO VAM PROLJETNE VIJESTI

18.05.2022.

Sunčani dani, toplije vrijeme i miris proljeća – jednostavno nas inspiriraju na kretanje i promjenu. Probudimo se iz „zimskog sna“ i isplanirajmo nove zdrave navike ili kako krenuti s treninzima.

Uvođenjem tjelesnih aktivnosti, bilo da se radi o fitnessu ili hodanju, naša primarna udobnost i kvalitetna sportska oprema. Ove sezone najnoviji trendovi u kombinaciji jarkih boja i upečatljivih tekstura u dizajnu sportske opreme donose posebnu proljetnu vibru koja nas priprema za nadolazeće ljeto.

Iz naše ponude izdvajamo nekoliko noviteta koji su nas osvojili na prvi pogled.

Nike oprema za trening u boji

Tko kaže da oprema za trening ne može biti i udobna i atraktivno dizajnirana? Prije nekoliko sezona, color blocking je bio jedan od najatraktivnijih trendova kojeg su pratili i brojni sportski brendovi.

Odvažna kombinacija dvije intenzivne nijanse boja postiže wow efekt i motivira vas na jednako intenzivan trening. Uz Nike sportsku opremu visokih performansi sigurno ne možete proći nezapaženo. Muška odjeća za trening teško je odoljeti jarkim nijansama pa se sve češće odlučuju za takve komade.

Tenisice za trčanje u efektnim nijansama – dame su rekle DA

Sezona utrka je u tijeku. Profesionalni trkači se pripremaju za najvažnije regionalne utrke, dok su se rekreativci odlučili vratiti na stazu s dolaskom toplijeg vremena.

Proljeće je posebno za dame motivator i pokretač za bavljenje sportom i uvođenje treninga ili bilo koje tjelesne aktivnosti u dnevnu rutinu. Bilo da se odlučite trčati, hodati, brzo hodati - u našoj novoj kolekciji pronaći ćete raznolik asortiman tenisica za trčanje iz radionica vaših omiljenih brandova.

Osim što su udobne, poboljšane suvremenim tehnologijama koje povećavaju sigurnost na stazi, tenisice iz naše nove kolekcije su i atraktivnog dizajna. Volite li klasični stil, smanjene boje ili hrabrije kombinacije tekstura i boja – sigurni smo da ćete pronaći pravi model za sebe.

Nike trenirka i kratke hlače - dobitna kombinacija muškog sportskog stila

Poznato je da muškarci posebno preferiraju udobnost pri odabiru odjevnih kombinacija – bilo da ih nose u druženju s prijateljima u omiljenom kafiću ili u laganoj šetnji. Ove sezone – Nike je ostao vjeran svom inovativnom smjeru u dizajnu odjeće u efektnim bojama i uzorcima. Sve ljubitelje ovog brenda na našim policama očekuje atraktivna Nike kolekcija za muškarce koja vas ni ove sezone neće ostaviti ravnodušnima.

Ultimativni hit sezone proljeće/ljeto - bijele tenisice

Ako nas pitate koji par cipela morate imati u vašoj trgovini cipelama – to su svakako bijele tenisice. Svojom jednostavnošću ovaj klasik svakom stilu daje posebnu svježinu i lako se uklapa u različite odjevne kombinacije. Zato su bijele tenisice apsolutni hit svake sezone – i bez obzira na aktualne trendove, nikad ne izlaze iz mode. Kao i prethodnih sezona, u našim trgovinama možete isprobati i pogledati razne modele tenisica u bijeloj boji, iz asortimana različitih brandova.

Osvježite svoju garderobu efektnim sportskim komadima iz naše ponude koje možete nositi tijekom sportskih aktivnosti, ali i u svakodnevnim izdanjima.

Nova kolekcija je na policama Sport Vision trgovina i online.

 

Sport Vision tim

Slični članci

22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!