radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
14.05.2022.

NAGRADNI NATJEČAJ - OUTLET KOPRIVNICA

U outletu možete birati između artikla na popustu do -60%. Outlet je otvoren od ponedjeljka do nedjelje.

Radno vrijeme outleta Koprivnica:

PON-SUB: 9:00-20:00

NES: 9:00 -15:00

 Ne propustite izuzetne prilike i posjetite nas do 22.5.2022 nu Supernova Koprivnica na adresi Gospodarska ulica 1.

Za sve naše followere i oni koji će tek postati na Facebooku pripremili smo veliki nagradni natječaj. Pravila nagradnog natječaja:

PRAVILA I UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj nije povezan s Facebookom i nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka, koje na raspolaganje daje sudionik nagradnog natječaja, nije Facebook, već Sport Vision d.o.o kao vlasnik Sport Vision Facebook stranice. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo organizator, a ne Facebook. Facebook ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi s nagradnim natječajem.
Kako i gdje se organizira nagradni natječaj?
Nagradni natječaj će se odvijati na stranici https://www.facebook.com/sportvisionhrvatska/ od 14.5.2022. do 17.5.2022. do 23:59 sati. Po zaključenju nagradnog natječaja izabrat ćemo 1 dobitnika/cu koji će osvojiti par tenisica po vlastitiom izboru u Sport  Vision outletu Koprivnica.

Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?


U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji zaprate ako već nisu Sport Vision Facebook stranicu i Instagram profil, lajkaju ili podijeliju objavu i stave postavke na „public“ te u komentar napišu brand koji obožavaju. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Sport Vision grupacije, kao ni njihovi članovi obitelji.

Tko priprema nagradni natječaj i dijeli nagrade?

Organizator nagradnog natječaja je poduzeće Sport Vision d.o.o., Bani 75 a, 10000 Zagreb, koje i dijeli nagradu. O preuzimanju nagrade dobitnici/ce će biti obaviješteni putem Facebooka. Nagradu nije moguće mijenjati za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje će biti izvlačenje nagrada?

Izvlačenje nagrada održat će se nakon završetka nagradnog natječaja. U izvlačenju će sudjelovati svi koji prate Sport Vision Facebook stranicu i Instgram profil, lajkaju ili podijeliju objavu na Facebooku i stave postavke na „public“ te komentiraju objavu. Izvlačenje dobitnika/ca nadzire i provodi stručni žiri sastavljen od djelatnika Sport Vision d.o.o. Rezultati izvlačenja su nepromjenjivi.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?

Dobitniki će biti objavljeni 18.5.2022. na /www.facebook.com/sportvisionhrvatska/. Dobitniki će biti objavljeni u komentaru ispod objave, a nagradu će moći podignuti u Sport Vision Outletu Koprivnica do 22.5.2022.

Kada nagrada neće biti uručena?

Prilikom primitka nagrade, dobitnici/ce moraju priložiti svoju, važeću identifikacijsku ispravu. Ako se ustanovi da su dobitnici/ce dali lažne podatke o sebi, nagrada se neće dodijeliti. Ako se dobitnici/ce u roku od 48 sati od objave imena nagrađenih na Facebook stranici Sport Vision Hrvatska ne jave putem poruke na Facebooku, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnici/ce ne pošalju sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta sa Facebook timom stranice Sport Vision Hrvatska. Nagradu nije moguće mijenjati za drugu nagradu ili gotovinu.

Tko plaća troškove?

Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Sport Vision d.o.o.

Tajnost i zaštita podataka.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. 
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 
Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Facebookom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Facebook stranice Sport Vision Hrvatska. 
Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Sport Vision tim, 14.5.2022

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!