Pretraži stranicu
adidas lansirao nove tenisice za trčanje – Solar Glide 5
Magazin
21.03.2022.
Magazin

adidas lansirao nove tenisice za trčanje – Solar Glide 5

21.03.2022.

Omiljeni globalni sportski i lifestyle brand adidas predstavio je nove tenisice za trčanje Solar Glide 5 izrađene od ekološki prihvatljivih materijala i u potpunosti prilagođene ženskom stopalu. Od danas su dostupne i u Sport Vision trgovinama i online.

adidas Solar Glide 5 najnoviji je član obitelji Solarglide, dizajniran kako bi svim trkačima pružio savršeno prianjanje uz stopalo pomoću Bubble Boost međupotplata koji se sastoji od stotine spojenih Boost kapsula spremnih na otpuštanje energije pri svakom koraku. U kombinaciji s ažuriranim LEP sustavom, smještenim između Bubble Boosta i kontrolne platforme, tenisice omogućuju jednostavno kretanje svim trkačima.

Osim Bubble Boosta i legendarnog adidasovog torzijskog sustav LEP 2.0, nove tenisice sadrže i kontrolnu platformu EVA koja smanjuje opterećenje zglobova i omogućuje lagani korak te udobno kretanje svim trkačima.

OSMIŠLJENE I DIZAJNIRANE ZA ŽENE

Solar Glide 5 tenisice pravi su dokaz adidasove težnje stvaranju raznolikog asortimana proizvoda za trkačku zajednicu, osiguravajući pritom najprikladniji izbor obuće svakom sportašu prema njihovim individualnim potrebama.

adidas Solar Glide 5 sadrži elemente dizajnirane uzimajući u obzir prvenstveno potrebe trkačica, stavljajući time glavni fokus na žensku trkačku zajednicu. Tim zadužen za dizajn tijekom faze razvoja tenisica proveo je niz testova kako bi osigurao da silueta najbolje pristaje ženama.

EKOLOŠKI ODGOVORNE TENISICE

Brand polazi od stajališta da se inovacija može i mora koristiti kao rješenje za smanjenje plastičnog otpada. Uzimajući u obzir utjecaj na okoliš, Primeblue pleteni gornji dio adidas Solar Glide 5 tenisica djelomično je izrađen od Parley Ocean plastike prikupljene na udaljenim otocima, plažama i obalnim zajednicama, dok je preostalih 50% materijala reciklirani poliester.

Neprestano tražimo nove mogućnosti da razvijemo i poboljšamo našu poznatu Solarglide liniju. U usporedbi s prethodnim modelima spomenute linije, nova silueta ima niz novih značajki uključujući ažurirani LEP i gornji dio dizajniran za udobnije prianjanje. Stvorili smo tenisice dizajnirane da postanu novi favorit naših potrošača jer pružaju stabilnu potporu stopalu prilikom svakog koraka,” rekao je Simon Lockett, direktor obuće adidas Runninga.

Svoj par adidas Solar Glide 5 tenisica možeš pronaći u Sport Vision trgovinama ili online.

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.