Pretraži stranicu
U Sport Vision stigao je adidas ULTRABOOST 22 – novi model ultimativne tenisice za trčanje!
Magazin
26.01.2022.
Magazin

U Sport Vision stigao je adidas ULTRABOOST 22 – novi model ultimativne tenisice za trčanje!

26.01.2022.

Jedine tenisice koje će trkači, i profesionalci i početnici, trebati ove sezone napokon su stigle u Sport Vision trgovine i na web shop. Naime, omiljeni svjetski sportski brand adidas lansirao je novi ultimativni model tenisice za trčanje - ULTRABOOST 22.

Koristeći internetsku bazu podataka anatomije od 1,2 milijuna skeniranih stopala, ULTRABOOST 22 je dorađen i rekonstruiran da stvori poboljšanje od 360 stupnjeva kako bi zadovoljio zahtjeve trkača. 

Trkačima najnoviji dodatak kultnoj liniji Ultraboost pruža 4 posto više BOOST kapsula u odnosu na model ULTRABOOST 21. Nova inačica omiljenog trkaćeg modela izrađena je od sjajnih, već poznatih, adidasovih materijala. Jedan od njih je PRIMEKNIT+ koji sadrži najmanje 50% reciklirane oceanske plastike Parley. Uz to nudi vam vrhunsku ravnotežu između težine, ublažavanja i odaziva, istovremeno pružajući optimalnu potporu i izvrsno prianjanje. Tome pomaže donji dio potplata koji je izrađen od prirodne CONTINENTAL™  gume. Ona omogućuje izvrsno prianjanje u svim vremenskim uvjetima i na raznim površinama.

Lansiranje ULTRABOOST 22 tenisice predstavlja ključnu prekretnicu u adidasovom dugoročnom opredjeljenju da ponudi najbolji proizvod svima, a posebice ženama, kroz poboljšanja i pogodnosti koje zadovoljavaju potrebe raznolike ženske zajednice. Novi Ultraboost 22 temelji se na uvidima specifičnim za žene kako bi im pružio tenisice koje su posebno udobne za njihova stopala, a uz to  donosi vrhunsku tehnologiju povrata energije u kombinaciji sa sofisticiranim dizajnom.

 

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.