Pretraži stranicu
Nagradni natječaj za Valentinovo.
Magazin
02.02.2022.
Magazin

Nagradni natječaj za Valentinovo.

02.02.2022.

Valentinovo u Sport Visionu

Članak 1. Organizator

Priređivač promotivnog natječaja pod nazivom „Valentinovo u Sport Visionu“ je Sport Vision, Bani 75A, 10 000 Zagreb. Promotivni natječaj priređuje se u cilju promidžbe.

Članak 2. Trajanje i svrha natječaja

Nagradni natječaj će se priređivati od 2.2.2022. do 10.2.2022. u ponoć, na Facebook stranici Sport Vision Hrvatska, te od osoba koje u njemu sudjeluju traži da za vrijeme trajanja natječaja u komentaru objave gifom opiše kako će provesti Valentinovo. Stručni žiri će odabrati jedan najkreativniji komentar i nagraditi ga poklon bonom od 500 kn.

Članak 3. Fond nagrada

1 x poklon bon 500 kn

Članak 4. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje za vrijeme trajanja nagradnog natječaja objave komentara na navedenoj društvenoj mreži iz članka 2. Navedeno je potrebno izvršiti do 10.2.2022. do ponoći. Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5. Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja

Prijave se primaju od 2.2.2022. do 10.2.2022. do ponoći, a dobitnika ili dobitnicu s najkreativnijim komentarom bira žiri sastavljen od zaposlenika Organizatora,11.2.2022. do 16 h. Dobitnik/ca osvaja nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnik pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. Dobitnik/ca će biti obaviješteni putem Facebook profila Sport Vision Hrvatska.  

Članak 6: Preuzimanje nagrade  

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem Facebooka. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 7: Sudionici u nagradnom natječaju

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Članak 8: Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: Objava pobjednika natječaja

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka, bit će objavljeno na Facebook stranici Sport Vision Hrvatska 11.2.2022. do 16 h.

Članak 11: Porezi

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12: U slučaju spora

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora, nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13: Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

Članak 14: Sponzorstvo

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran od strane Facebooka.

 

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!