radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
21.12.2021.

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo!

Ova godina donijela nam je puno toga, zato vam ovim putem želimo zahvaliti na vašem radu i što ste dio Sport Vision ekipe! Za dio sebe uložen u rad. Za predanost i razumijevanje, skrupuloznost i dosljednost. Za potpuno razumijevanje značaja i važnosti našeg poslovanja! Hvala vam i želimo vam dobrobit, izdržljivost, poticaj i financijsko blagostanje!

Želimo izraziti duboku zahvalnost što ste u ovoj 2021. godini koja nam je pružila puno izazova i prepreka bili naš stup i oslonac te obavljali svoju poslovnu zadaću kao pravi junaci. Jako je lijepo shvatiti da postoje tako odgovorni i izvršni ljudi kao što ste vi. Jako nam je drago reći hvala. Nadam se da ćemo i ubuduće zadržati ovu tradiciju. Neka nas volja i želja za radom dovedu do pobjeda i postavljenih ciljeva. Prepoznavanje, ulaganje i vrednovanje znanja, inovativnosti i rada, poticanje individualnosti kao i timskog rada, uz dinamične, kreativne i uspješne ljude temelj su našeg uspjeha. 

Želimo da i dalje radite s istim žarom i entuzijazmom, nižući sve više i više pobjeda. Zdravlje, jaka snaga, ustrajnost, strpljenje i visoko materijalno blagostanje u životu!

Zbog vas smo ceste osvajali srcima, preplivali Jadransko more u spomen na dječaka Roka, izmamili djeci osmjehe na lica s ciljem da dodatno potaknemo rekreaciju od najranije dobi i da sudjelujemo u razvijanju sportskih navika kod najmlađih.

Ovi divni projekti nastavili su se nizati i sve to zbog vas!

Tako smo odlučili pokrenuti projekt „Vizija zdrave budućnosti“ kroz koji društveno odgovornim radom potičemo razvoj mladih. U ovom velikom projektu odabrali smo obnovu svlačionice u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica u kojoj se učenici mogu pripremati za satove tjelesnog odgoja i sportske vannastavne aktivnosti uz puno smijeha i veselja.

Još jedan sjajan projekt pod nazivom Supergirl workout nastao je uz cilj da podržimo spolnu ravnopravnost i mlade djevojčice upoznamo sa sportovima koji nisu toliko zastupljeni. Kroz sport djevojčice uče važne životne vještine poput timskog rada, vodstva i samopouzdanja. Sport je prednost obitelji, potiče komunikaciju i povjerenje između roditelja i djece. 

Za kraj ove jako uspješne godine pružili smo priliku paraatletskoj reprezentaciji i sportašima s invaliditetom da ostvare svoje ciljeve. Pokrenuli smo u suradnji s adidasom blagdansku humanitarnu akciju kojom se Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom (HASOSI) donira 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda.

Izražavamo iskrene riječi zahvalnosti za vaš savjestan, odličan rad. Hvala vam na predanosti, trudu, ustrajnosti, odgovornosti, potencijalu i neumornom entuzijazmu. Želimo da uvijek ostvarujete svoje ciljeve, hrabro se borite za svoj uspjeh i nikada se ne bojite iznenadnih prepreka. Od srca vam želimo daljnji profesionalni uspjeh i postizanje zacrtanih ciljeva. Neka vas optimizam i poslovni duh nikada ne napuste! Veselimo se još jednoj sportskoj godini uz puno novih projekata.

Poštovanje i povjerenje njeguju se u domeni međuljudskih odnosa, a timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu napretka.

Sport Vision je mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju "kao doma", ali i mjesto gdje mogu doprinositi rastu i razvoju kompanije, a mi prepoznajemo i nagrađujemo pojedince koji dodatni trud ulažu u posao na inspirativan, učinkovit i profesionalan način. Postanite i Vi dio našeg Sport Vision tima i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Čestit Božić i novu 2022. godinu želimo sadašnjim i budućim djelatnicima Sport Vision grupacije.

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!