Pretraži stranicu
Zaposlenici su naše najveće bogatstvo!
Magazin
21.12.2021.
Magazin

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo!

21.12.2021.

Ova godina donijela nam je puno toga, zato vam ovim putem želimo zahvaliti na vašem radu i što ste dio Sport Vision ekipe! Za dio sebe uložen u rad. Za predanost i razumijevanje, skrupuloznost i dosljednost. Za potpuno razumijevanje značaja i važnosti našeg poslovanja! Hvala vam i želimo vam dobrobit, izdržljivost, poticaj i financijsko blagostanje!

Želimo izraziti duboku zahvalnost što ste u ovoj 2021. godini koja nam je pružila puno izazova i prepreka bili naš stup i oslonac te obavljali svoju poslovnu zadaću kao pravi junaci. Jako je lijepo shvatiti da postoje tako odgovorni i izvršni ljudi kao što ste vi. Jako nam je drago reći hvala. Nadam se da ćemo i ubuduće zadržati ovu tradiciju. Neka nas volja i želja za radom dovedu do pobjeda i postavljenih ciljeva. Prepoznavanje, ulaganje i vrednovanje znanja, inovativnosti i rada, poticanje individualnosti kao i timskog rada, uz dinamične, kreativne i uspješne ljude temelj su našeg uspjeha. 

Želimo da i dalje radite s istim žarom i entuzijazmom, nižući sve više i više pobjeda. Zdravlje, jaka snaga, ustrajnost, strpljenje i visoko materijalno blagostanje u životu!

Zbog vas smo ceste osvajali srcima, preplivali Jadransko more u spomen na dječaka Roka, izmamili djeci osmjehe na lica s ciljem da dodatno potaknemo rekreaciju od najranije dobi i da sudjelujemo u razvijanju sportskih navika kod najmlađih.

Ovi divni projekti nastavili su se nizati i sve to zbog vas!

Tako smo odlučili pokrenuti projekt „Vizija zdrave budućnosti“ kroz koji društveno odgovornim radom potičemo razvoj mladih. U ovom velikom projektu odabrali smo obnovu svlačionice u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica u kojoj se učenici mogu pripremati za satove tjelesnog odgoja i sportske vannastavne aktivnosti uz puno smijeha i veselja.

Još jedan sjajan projekt pod nazivom Supergirl workout nastao je uz cilj da podržimo spolnu ravnopravnost i mlade djevojčice upoznamo sa sportovima koji nisu toliko zastupljeni. Kroz sport djevojčice uče važne životne vještine poput timskog rada, vodstva i samopouzdanja. Sport je prednost obitelji, potiče komunikaciju i povjerenje između roditelja i djece. 

Za kraj ove jako uspješne godine pružili smo priliku paraatletskoj reprezentaciji i sportašima s invaliditetom da ostvare svoje ciljeve. Pokrenuli smo u suradnji s adidasom blagdansku humanitarnu akciju kojom se Hrvatskom atletskom savezu osoba s invaliditetom (HASOSI) donira 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda.

Izražavamo iskrene riječi zahvalnosti za vaš savjestan, odličan rad. Hvala vam na predanosti, trudu, ustrajnosti, odgovornosti, potencijalu i neumornom entuzijazmu. Želimo da uvijek ostvarujete svoje ciljeve, hrabro se borite za svoj uspjeh i nikada se ne bojite iznenadnih prepreka. Od srca vam želimo daljnji profesionalni uspjeh i postizanje zacrtanih ciljeva. Neka vas optimizam i poslovni duh nikada ne napuste! Veselimo se još jednoj sportskoj godini uz puno novih projekata.

Poštovanje i povjerenje njeguju se u domeni međuljudskih odnosa, a timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu napretka.

Sport Vision je mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju "kao doma", ali i mjesto gdje mogu doprinositi rastu i razvoju kompanije, a mi prepoznajemo i nagrađujemo pojedince koji dodatni trud ulažu u posao na inspirativan, učinkovit i profesionalan način. Postanite i Vi dio našeg Sport Vision tima i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Čestit Božić i novu 2022. godinu želimo sadašnjim i budućim djelatnicima Sport Vision grupacije.

Slični članci

22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!