Pretraži stranicu
ŠTO JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO BI GA TREBALO IMATI U SVOM ORMARU?
Magazin
14.10.2021.
Magazin

ŠTO JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO BI GA TREBALO IMATI U SVOM ORMARU?

14.10.2021.

Trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na rad i češći boravak kod kuće. Zapravo, trebalo nam je mnogo vremena, a onda je to postalo naša svakodnevica. Sada ne možemo zamisliti trenutak kada ćemo se, svi zajedno, vratiti u ured i funkcionirati normalno, kao i prije godinu i pol dana. Naše vrijeme postalo je samo naše, a udobnost zahtjev od kojeg ne odstupamo.

Nova svakodnevica donijela nam je i nove navike. Počeli smo trenirati kod kuće, pronašli smo nove hobije koji su nam ispunjavali dane, nove riječi uvrstili smo u naš rječnik i postavili nove imperative kada je riječ o odijevanju. Tako je, gotovo preko noći, u ormaru žena širom svijeta svoje mjesto pronašao loungewear – modni trend koji je redefinirao osnove kućnog odijevanja, učinivši ga drugačijim, udobnijim i atraktivnijim. Puno atraktivnijim!

ŠTO JE LOUNGEWEAR I KAKO SE NOSI?

Jedna od najvećih prednosti loungewear-a je činjenica da, noseći ga, možete biti potpuno svoje, a osjećati se kao da na sebi imate komade od milijun dolara. Savršen je u svakom smislu te riječi, bilo da radite ili se opuštate u udobnosti svoga doma. U njemu možete skoknuti do trgovine, bankomata, nositi neurednu podignutu kosu i biti bez šminke, a osjećati se kao milijun dolara.

I čitanje knjige u omiljenom kutku doma, uživanje u kavi ili čaju s prijateljicom, slušanje muzike i kišni dani dobili su potpuno drugačiju notu otkako smo isprobale modele koji su dio loungewear kolekcije s potpisom Soul Studio by Lussari.

Mekaniji, udobniji, profinjeniji, atraktivniji od svih drugih kućnih varijanti, ovi odjevni komadi izrađeni su tako da izgledaju sofisticirano gdje god da ih nosite.

Suštinska razlika između loungewear-a i pidžama, koje također često nosimo u kućnim uvjetima, i sportskih komada, koje nosimo na treningu i tijekom svakodnevnih aktivnosti, je u materijalima koji se koriste u njihovoj izradi, krojevima, pa čak i u tonovima koji dominiraju tim odjevnim komadima. Umjesto užih krojeva, jarkih boja i uzoraka, materijala poput vune, flanela ili poliestera, loungwear kolekcijom dominiraju neutralne palete boja i materijali poput modala i mješavine pamuka.

KOJI TIPOVI LOUNGEWEAR-A POSTOJE?

Riječ koja bi najbolje mogla opisati loungewear je prilagodljivost! Iako je prvobitno zamišljen tako da pruži udobnost u kućnim uvjetima, loungewear nije nužno namijenjen kućnim varijantama. Neki od odjevnih komada sasvim slobodno se mogu nositi na treningu, u šetnji, opuštenim aktivnostima koje najčešće obavljamo vikendom, ali i drugim casual izdanjima koja dozvoljavaju neformalnost.

Među loungewear komadima izdvajaju se donji dijelovi – kojima dominiraju hlače i tajice, dok su kod gornjih dijelova dominantnie majice s kapuljačom, majice kratkih rukava i bodi. Evo prilike da se malo bliže upoznate s loungewear komadima novog brenda – Soul Studio by Lussari.

DONJI DIJELOVI IZ KOLEKCIJE SOUL STUDIO BY LUSSARI

Detalji su ti koji prave veliku razliku između klasičnih donjih dijelova trenirki i loungewear donjih dijelova. Dostupni u zemljanim tonovima, izrađeni od najudobnijih materijala koje možete zamisliti, s krojevima koji će se odlično prilagoditi vašem tijelu, ovi modeli dozvoljavaju da ih kombinirate s drugim loungewear komadima, ali i s majicama s kapuljačom, tenisicama, toplim čarapama, pa i oversized jaknama.

TAJICE IZ KOLEKCIJE SOUL STUDIO BY LUSSARI

Tajice iz Soul Studio by Lussari kolekcije postat će vaš omiljeni odjevni komad onog trenutka kada ih obučete i osjetite na svojoj koži. Udobne su, veoma lagane i mekane, pa se mogu nositi i u svakodnevnim izdanjima i tijekom aktivnosti kao što su joga, meditacija i pilates. Njihova boja je efektna i neutralna, te možete raditi fantastične spojeve s drugim modelima i odjevnim komadima.

MAJICE S KAPULJAČOM IZ KOLEKCIJE SOUL STUDIO BY LUSSARI

Volite li osjećaj ušuškanosti i mekoće koju vam pružaju omiljeni majice s kapuljačom? Obećavamo vam, osjećaj koji ćete imati u modelima iz Soul Studio by Lussari kolekcije postat će reper za sve vaše buduće izbore. Zemljani tonovi u kombinaciji s udobnim materijalima i svedenim krojevima čine ove modele savršenim za baš sve casual kombinacije.

Majice i bodi koje su dio kolekcije Soul Studio by Lussari dizajnirani su tako da prate promjenu vašeg lifestyle-a i prilagode se novim zahtjevima koji su postali dio vaše svakodnevice. U našoj ponudi će uskoro biti dostupni novi modeli loungewear kolekcije, koji će definitivno pronaći mjesto u vašim ormarima. To je samo početak priče koju smo pripremili za vas!

Ostanite jedinstvene, nastavite uživati svojim (vikend) ritualima i uživajte u ušuškanosti i udobnosti koju vam pružaju modeli iz najnovije Soul Studio by Lussari Loungewear kolekcije. Sve modele koji su trenutno dostupni u našoj ponudi možete pronaći u trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.