Predstavljamo vam najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW. 
Magazin
10.09.2021.
Magazin

Predstavljamo vam najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW. 

10.09.2021.

Predstavljamo vam najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW. Nove kopačke inspirirane su ključnim karakteristikama dobre igre: trenutnim ubrzanjem, instinktom i agilnošću. Stvorene su uz pomoć stručnjaka - profesionalaca i amatera - kako bi igraču omogućile da dostigne maksimalnu brzinu. Kopačke na tržištu nosit će velike nogometne zvijezde poput Lionela Messija, Mohameda Salaha, Lindsey Horan, Heung-Min Sona, Karima Benzema i Vivianne Miedema! 

adidas se 2020. usredotočio na razvoj lagane nogometne tenisice koja podržava brzi nogomet, a pritom na terenu pruža još veću brzinu. Riječ je o modelu X Ghosted. Zatim se adidasov proizvodni tim vratio korak unatrag. Savjetujući se s profesionalcima i amaterima među sportašima, o tome kako poboljšati ovu nezamjenjivu kopačku. Došli su do tri dodatna atributa koja su danas imperativ moderne igre: brzina, agilnost i instinkt. Upravo su na tim osnovnim početnim stupovima stvorili novu i jedinstvenu kopačku X Speedflow

Kako bi nogometaši promijenili smjer kretanja čak i u najnepredvidljivijim situacijama na travnjaku, poboljšana je konstrukcija nove kopačke. Povezujući igrača s kopačkom, rešetkasta struktura konstruirana je tako da se omota oko stopala, pružajući stabilnost u svim smjerovima, a pritom je i iznimno lagana za radikalnu okretnost. Još jedna inovacija je lagani, evoluirani potplat stvoren kako bi podržao temelje brze igre omogućujući igračima da prijeđu najveću količinu ravne linije u najmanje vremena. Nova tehnologija donosi i lagani materijal PRIMEKNIT koji osigurava fleksibilno prianjanje kopačke dizajnirane za intuitivne igrače koji trebaju, i mogu, brzo reagirati.   

Tim koji stoji iza proizvoda X Speedflow ostvario je i želju igrača za nešto mekšom petom kako bi kopačke bile udobnije. Što je rezultiralo novom konstrukcijom i protukliznom oblogom pete stvorenom od mekših, ugodnijih materijala.  

Sofisticirani oblik kopačke omogućuje još bolju kontrolu lopte i pruža još preciznije udarce. Model je nizak i uzak kako bi se čvrsto prilijegao uz stopalo, pa je kontrola lopte idealna. Grubi i konveksni profil potplata osigurava maksimalno prianjanje na travnatim površinama. Svoj par X Speedflow kopački možete pronaći u Sport Vision trgovini ili online.  

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.