Pretraži stranicu
Sport Vision Back to School natječaj 
Magazin
02.09.2021.
Magazin

Sport Vision Back to School natječaj 

02.09.2021.

Članak 1. Organizator  

Priređivač promotivnog natječaja pod nazivom „Back to School natječaj’’ je Sport Vision, Bani 75A, 10 000 Zagreb. Promotivni natječaj priređuje se u cilju promidžbe. 

Članak 2. Trajanje i svrha natječaja  

Back to School nagradni natječaj će se priređivati od 2. 9. 2021. do 8. 9. 2021. u ponoć, na Facebook stranici Sport Vision Hrvatska. Pravila određuju da osoba u komentar ispod, za to predviđene objave objavi tekst u kojem navodi da je počela školska godina, a da ne kažeš škola, sat, nastava, godina. U opisu je potrebno staviti tagirati roditelja. Nagradni natječaj provodi se na Facebook društvenoj mreži. 

Članak 3. Fond nagrada  

Fond nagrada uključuje tri nagrade. 

- 1. mjesto- Champion paket  

- 2. mjesto- Poklon bon od 300kn 

- 3. mjesto- Poklon bon od 100kn 

Članak 4. Pravo sudjelovanja  

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje za vrijeme trajanja nagradnog natječaja ispune postavljene uvjete. Navedeno je potrebno izvršiti do 8. 9. 2021. u ponoć. Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika, ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.  

Članak 5. Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja  

Prijave se primaju do 8. 9. 2021. u ponoć. Odabira pobjednika vrši se od strane stručnog žirija i rezultati se objavljuju 9. 9. 2021. Dobitnik/ca osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. Dobitnici će biti obaviješteni putem Facebook profila Sport Vision Hrvatska. 

Članak 6: Preuzimanje nagrade  

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem Facebooka. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.  

Članak 7: Sudionici u nagradnom natječaju 

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima i promo materijalima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuju obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.  

Članak 8: Pogrešne i neregularne prijave 

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.  

Članak 9: Publicitet 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Podaci se čuvaju, a sudionik može zatražiti opoziv privole i brisanje podataka tako da pošalje e-mail na online@sportvision.hr i zahtjev će biti izvršen brisanjem e-mail adrese.  

Članak 10: Objava pobjednika natječaja 

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkog uradaka, bit će objavljeno 9. 9. 2021. 

Članak 11: Porezi  

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.  

Članak 12: U slučaju spora  

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora, nadležan je sud u Zagrebu.  

Članak 13: Mogućnost prekida nagradnog natječaja 

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.  

Članak 14: Sponzorstvo 

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran od strane Facebooka. 

Slični članci

11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.