Pretraži stranicu
TOP 7 MODELA ZA ŠKOLARCE KOJE ĆE OBOŽAVATI NOSITI
Magazin
31.08.2021.
Magazin

TOP 7 MODELA ZA ŠKOLARCE KOJE ĆE OBOŽAVATI NOSITI

31.08.2021.

Do povratka u školske klupe ostalo je još samo nekoliko dana. Dok školarci s manjim ili većim nestrpljenjem čekaju 6. rujan, roditelji pažljivo gledaju Back to School ponudu i biraju garderobu u koju će ih obući od glave do pete. Ruksaci su neizostavni za povratak u školu, dok smo i ove godine za najmlađe školarce pripremili sjajne Champion komplete trenirke, tenisice i ruksake za samo 499 kn.

Champion paketi nisu jedina pogodnost koju smo pripremili ove godine. Slijedi top 7 modela za dječake i djevojčice koje u našem online shop-u sada možete pronaći i naručiti na popustu i tako uštediti pred početak nove školske godine.

NIKE AIR MAX LIFESTYLE TENISICE ZA TINEJDŽERE

Nike Air Max tenisice među najtraženijim su modelima među tinejdžerima. U konačnom izboru i dalje se vode klasičnim siluetama, dok se odluka donosi na temelju boje i modela i detalja. Model koji je naša preporuka za ovu školsku godinu je Nike Air Max SC, s narančastim detaljima na svijetlom vrhu, upravo zato što kombinira pjenasti potplat i Max Air jedinicu, te umanjuje pritisak na stopalo, pružajući udobnost.

Kompletnu ponudu artikala pogledajte na ovom linku.

ADIDAS CRAZYHAOS TENISICE ZA TINEJDŽERE

Još jedan model tenisica adidas CRAZYHAOS u tamnim tonovima. Plava boja koja dominira vrhom nadopunjena je sivim, smeđim i bijelim tonovima, zbog čega se tinejdžerima sviđa na prvi pogled. Gornji dio izrađen je od kombinacije velura i kože, dok je srednji dio potplata ispunjen pjenom koja pruža savršenu udobnost pri svakom koraku. Savršene su, zar ne? 

NIKE AIR JORDAN JUMPMAN  MAJICA S KAPULJAČOM ZA DJEČAKE

Za vrhunski sportski stil i originalni izgled – Nike Air Jordan Jumpman majica s kapuljačom za dječake je savršen izbor za školarce i početak nove školske godine. Model je osmišljen tako da pruža savršenu udobnost. Elastični upravljači na rukavima i pojasu doprinose savršenom prianjanju modela uz tijelo.

Kad zahladi, tu je kapuljača i džepovi, ali i mekana, topla pamučna tkanina koja pruža svu potrebnu toplinu i zaštitu.

ADIDAS DJEČJI RUKSAK 

adidas BADGE OF SPORT dječji ruksak koji će omogućiti školarcu da spakira sve svoje stvari koje su mu potrebne tijekom dana. Ovaj ruksak ima mnoštvo dodataka koji mu olakšavaju da se organizira. Naramenice se mogu podesiti na željenu širinu onako kako to njima najviše odgovara.

Kopča na prsima dodatno stabilizira ruksak i ne dozvoljava mu da sklizne niz leđa. Džep s patentom s prednje strane je idealan za sitnice koje mu trebaju na dohvat ruke. Opremite školarca za cijeli dan ispunjen avanturama i sve mu spakirajte u adidas BADGE OF SPORT dječji ruksak.

Dimenzije ruksaka 40cm x 16cm x 28cm

NIKE KOMBINACIJA ZA DJEVOJČICE

Nike kombinacija za djevojčice jedna je od onih u koje se zaljubite na prvi pogled. Svaki od modela iz ove kombinacije nevjerojatno je atraktivan i udoban, dok njihov spoj čini odličan izbor za školske aktivnosti.

CHAMPION KOMBINACIJA ZA DJEČAKE

Namijenjen dječacima predškolskog i nižeg školskog uzrasta, Champion kombinacija za dječake je kombinacija koja se ne propušta u našoj Back to School ponudi. Svaki od modela iz ove kombinacije nevjerojatno je atraktivan i udoban, dok njihov spoj čini odličan izbor za školske aktivnosti.

Ne propustite ovu priliku da pogledate našu kompletnu Back to School ponudu i sve modele za djecu različitog uzrasta naručite prije prvog zvona.

Sport Vision tim

Slični članci

02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Ecovision
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.