Pretraži stranicu
GNK Dinamo spreman za novu sezonu u novim adidas dresovima!
Magazin
19.08.2021.
Magazin

GNK Dinamo spreman za novu sezonu u novim adidas dresovima!

19.08.2021.

Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021/22. ponajprije smo se vodili kvalitetom i tradicijom, rekli su iz Dinama.

Ovom prilikom predstavljamo vam domaći i gostujući dres. Domaći dres igrači će nositi na stadionu Maksimir u domaćim utakmicama Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA utakmicama, a gostujući će nositi na gostovanjima istih natjecanja.

Home dres neizostavne je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok away dres žute boje s plavim crtama djeluje izrazito moćno, energično i upečatljivo. Novitet je ove sezone to što će igrači Dinama iste home dresove nositi u domaćim utakmicama na stadionu Maksimir i u hrvatskom prvenstvu i u UEFA utakmicama.

adidas dresovi za novu sezonu stigli su u Sport Vision trgovine i na web shop. Ponudu dresova provjeri OVDJE ili u Sport Vision trgovinama u Arena Centru, Avenue Mallu, City Centru East, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Bjelovaru i Slavonskom Brodu. Home dresove možeš pronaći u navedenim Sport Vison trgovinama i online, a away dres možeš kupiti u spomenutim Sport Vison trgovinama. Opremi se za navijanje!

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!