radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
19.08.2021.

GNK Dinamo spreman za novu sezonu u novim adidas dresovima!

Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021/22. ponajprije smo se vodili kvalitetom i tradicijom, rekli su iz Dinama.

Ovom prilikom predstavljamo vam domaći i gostujući dres. Domaći dres igrači će nositi na stadionu Maksimir u domaćim utakmicama Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA utakmicama, a gostujući će nositi na gostovanjima istih natjecanja.

Home dres neizostavne je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok away dres žute boje s plavim crtama djeluje izrazito moćno, energično i upečatljivo. Novitet je ove sezone to što će igrači Dinama iste home dresove nositi u domaćim utakmicama na stadionu Maksimir i u hrvatskom prvenstvu i u UEFA utakmicama.

adidas dresovi za novu sezonu stigli su u Sport Vision trgovine i na web shop. Ponudu dresova provjeri OVDJE ili u Sport Vision trgovinama u Arena Centru, Avenue Mallu, City Centru East, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Bjelovaru i Slavonskom Brodu. Home dresove možeš pronaći u navedenim Sport Vison trgovinama i online, a away dres možeš kupiti u spomenutim Sport Vison trgovinama. Opremi se za navijanje!

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!