radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
22.08.2021.

Sport Vision totalna rasprodaja do 70%

Prava shopping poslastica čeka sve vas koji se nalazite ovih dana u Rijeci ili u Zagrebu jer kreće Totalna rasprodaja s popustima do 70%. Rijeka je jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj gdje možete shopping odraditi u čak dvije trgovine, a od 23. 8. do 16. 9. posebno smo otvorili sajam za vas u sklopu Građa centra na adresi Kukuljanovo 450. Kako bi shopping bio još bolji pripremili smo ti dodatnih -20% popusta na SVE. Vidimo se od pon do sub 9- 20h!

Imamo jednu super vijest Sport Vision Totalna rasprodaja na Zagrebačkom Velesajmu se nastavlja do 12. 9.! Kako bi shopping bio još bolji pripremili smo ti dodatnih -10% popusta na SVE, tako da na jednom mjestu možeš pronaći modele obuće i odjeće iz naše ponude na velikim popustima! 

Iskoristi priliku i na vrijeme posjeti rasprodaju na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 11a, JUG 4. Pronađi svoj broj omiljenog modela iz ponude poznatih svjetskih brandova  Vidimo se od pon do ned 9- 20h!

Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Under Armour, Puma, Converse i mnogi drugi od najpoznatijih svjetskih brandova čekaju vas na odličnim popustima zato ovih dana obavezno svratite do Građa centra na adresi Kukuljanovo 450 u Rijeci ili na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 11a i opremite se od glave do pete za nove sportske avanture.

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!