Pretraži stranicu
TOP 6 MODELA NA SNIŽENJU KOJE TREBATE ZGRABITI ODMAH
Magazin
10.08.2021.
Magazin

TOP 6 MODELA NA SNIŽENJU KOJE TREBATE ZGRABITI ODMAH

10.08.2021.

Volite li kupovati stvari na sniženju? Uspoređujete li cijene, birate unaprijed modele za sljedeću sezonu ili punite ormar ljetnim stvarima? Ako je odgovor na sva pitanja točan, ovaj tekst „krije“ sjajne modele obuće i odjeće koje definitivno treba ugrabiti odmah.

Dobra vijest je da je u našem online shopu i trgovinama u toku SEZONSKO SNIŽENJE, pa ove i mnoge druge modele možete naručiti po super cijenama. Pogledajte naš top 6 izbor!

NIKE AIR MAX INFINITY 2 MUŠKE Tenisice

Jeste li znali tenisice koje su toliko udobne da ih želite nositi u baš svim varijantama? To je slučaj baš sa Nike Air Max Infinity 2 muškim tenisicama, koje svojom konstrukcijom i neobičnim dizajnom definitivno privlače pažnju. Savršena kombinacija materijala još jedna je garancija za maksimalnu udobnost. Obavezno pogledajte cijenu i sve raspoložive veličine ovog modela.

adidas MALA CRNA HALJINA

Mala crna haljina je vječni klasik, čak i u sportskom izdanju. Zašto onda ne biste ugrabili ovu adidas  haljinu koja je savršen komad za svakodnevna, pa čak i večernja izdanja tokom ljeta i jeseni? Jednostavna je, A kroja i odlično stoji bez obzira na vašu građu.

Diskretan branding i ugodni materijali tu su samo da bi upotpunili kompletan utisak. Dodajte tome činjenicu da je ovaj model na sniženju i imate dovoljno dobrih razloga zašto je naručiti sada

ADIDAS MAJICA ZA DJEČAKE

Preostala u samo četiri raspoložive veličine, ova adidas majica sjajan je izbor za dječake. Upadljiva je, a ujedno svedena i atraktivna, pa privlači pažnju kako god da se uklopi. Vaši klinci će je obožavati, a vi ćete uštedjeti prilikom kupovine.

 

CHAMPION DJEČJA MAJICA S KAPULJAČOM 

Osmijeh na licu bit će neizostavan na licu vaše djevojčice ukoliko sada naručite ovu interesantnu Champion majicu s kapuljačom. Nježna ružičasta boja, print zahvaljujući kojem je majica još efektnija i mekanija i topao materijal u kojem će uživati dovoljni su razlozi da ga ugrabite baš sada.

NIKE majica s kapuljačom na patent

Da su klasične muške majice s kapuljačom na patent uvijek traženi odjevni komad uvjerili smo se mnogo puta do sada. Nismo se iznenadili ni kada je ovaj Nike model muške majice s kapuljačom postao jedan od najtraženijih u našoj ponudi, još prije nego što se našao na sniženju. Požurite ugrabiti ovaj model na super popustu jer je ovo prilika koja se ne propušta.

ELLESSE DORIS ŽENSKE tenisice

Završavamo ovu priču pastelnim tonovima i Ellesse Doris ženskim tenisicama. Sa savršenom kombinacijom materijala, neutralnih i pastelnih tonova i detaljima koji na glomaznoj konstrukciji samo nadograđuju cjelokupan izgled tenisica, ovaj model je pravi izbor za djevojke i dame koje vole nositi atipične, ali svakako udobne i atraktivne modele tenisica. Naručite ih online.

Kompletnu ponudu koja je na sezonskom sniženju možete pronaći na ovom linku. Popusti vrijede samo do 31.08., ostalo je još malo raspoloživih veličina za atraktivne modele, pa iskoristite ovu priliku da pogledate obuću, odjeću i opremu koja vam je potrebna i naručite na vrijeme.

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!