RAD KORISNIČKE SLUŽBE

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA za narudžbe iznad 250 kn
Rok ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT besplatno preuzimanje u trgovini
PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Magazin
12.07.2021.

1. etapa Rokotok projekta je za nama

Ribafish je uspješno započeo svoju ovoljetnu avanturu u sklopu projekta RokOtok. Javio nam je svoje dojmove nakon ove prve etape, a više možeš pročitati u tekstu niže:
"Nakon prve etape RokOtoka nastupio je totalni umor i praznina. Koliko smo god bili presretni zbog 2.000 klinaca koji su čuli poruku o ljubavi, ekologiji, istraživanju i kvalitetnije provedenom vremenu djece i roditelja, fizički i psihički smo bili potpuno iscrpljeni.

A onda smo pogledali i shvatili što amo napravili, zagrlili se i krenuli planirati novu sezonu. Naravno da je nakon što smo pomislili da smo najpametniji na svijetu i konačno znamo sve za novu etapu - sve palo u vodu. Pandemija, lockdown, nemogućnost dobivanja dozvola… Morali smo odustati od RokOtoka 2020 i prebaciti ga na 2021.

Krenuo sam odmah s pripremama i dobio bruh, pa sam operirao bruh i dobio Coronu, pa sam prebolio Coronu i krenuo na bazen nakon prvog svibnja. Srećom pa je naš glavni sponzor bio uz nas i nismo morali brinuti oko tog dijela kao oko dijela s dozvolama, ali svibanj i lipanj su proletjeli u trenu, čak sam i ulovio neku kilavu, ali ipak, formu.

I onda je krenulo. Brodarica - Krapanj, prva ruta, nervozica i strah od kanala, brodova, svega… A onda, totalni užitak, sedamdesetak plivača, vaterpolista, roditelja, djece i veliki Dubravko Šimenc za potporu. Otplivasmo s lakoćom, podijelili 120 poklona ispred hotela Spongia, uživali u gostoprimstvu malenog Krapnja i velikih ljudi te produžili za Zlarin.

Otok umjetnika i pjesnika, starih prijatelja i novih klinaca, njih sedamdesetak, puno priče i druženja i proglašenje Ribafisha za ambasadora Arhipelaga bez plastike. Velika čast i divno druženje s lokalcima i fureštima, šteta što nas je oprala noćna nevera, ali sutra hrabro nastavljamo za Prvić. Nižu se kilometri, pridružuje nam se plivač Boris, uvijek je lakše u društvu, a duplo više kad je riječ o sjajnom daljinskom plivaču. Na Kaprijama uživamo u sjajnoj hobi ispod peke, i plivamo skoro ka Žirju, otoku s najčišćim morem na ovoj ruti i ljudima koje kao da znam oduvijek…

Vraćamo se na Kaprije i plivamo za Murter i Tisno u kojem dijelimo 150 poklona i imamo četu malih divnih prijatelja. To je bila i zadnja točka Šibensko-kninske županije jer idemo za Vrgadu śiriti lijepe priče i družiti se s ljudima dobre volje. Hvala Sport Visionu što je prepoznao sve ove vrijednosti i što nas prati na ovom divnom putovanju."

Pratite i dalje Ribafishove pustolovine na RokOtok facebook stranici i na našem webu i društvenim mrežama. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Jul.
2021.
Magazin
Tropske temperature ne moraju nužno ograničavati bavljenje sportom.  Iskoristite svježije dane, kao i niže temperature tokom jutra i večeri i izdvojite ...
14.
Jul.
2021.
Magazin
Trendovi se mijenjaju, ali Air Max tenisice ostaju omiljene bez obzira na sezonu. Ovo su modeli koje želimo sada!
13.
Jul.
2021.
Magazin
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog ljeta.
10.
Jul.
2021.
Magazin
Do 20% popusta uz Sberbank Mastercard karticu
06.
Jul.
2021.
Magazin
Vrijeme je da svoju ljetnu kolekciju upotpunite baš ovim modelima. Imamo sjajne prijedloge za vas!
01.
Jul.
2021.
Magazin
Odlični popusti do 50% čekaju te u Sport Visionu
30.
Jun.
2021.
Magazin
Spajanje novih 17 otoka u prekrasnu priču o putovanjima, ekologiji i ljubavi