radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
12.07.2021.

1. etapa Rokotok projekta je za nama

Ribafish je uspješno započeo svoju ovoljetnu avanturu u sklopu projekta RokOtok. Javio nam je svoje dojmove nakon ove prve etape, a više možeš pročitati u tekstu niže:
"Nakon prve etape RokOtoka nastupio je totalni umor i praznina. Koliko smo god bili presretni zbog 2.000 klinaca koji su čuli poruku o ljubavi, ekologiji, istraživanju i kvalitetnije provedenom vremenu djece i roditelja, fizički i psihički smo bili potpuno iscrpljeni.

A onda smo pogledali i shvatili što amo napravili, zagrlili se i krenuli planirati novu sezonu. Naravno da je nakon što smo pomislili da smo najpametniji na svijetu i konačno znamo sve za novu etapu - sve palo u vodu. Pandemija, lockdown, nemogućnost dobivanja dozvola… Morali smo odustati od RokOtoka 2020 i prebaciti ga na 2021.

Krenuo sam odmah s pripremama i dobio bruh, pa sam operirao bruh i dobio Coronu, pa sam prebolio Coronu i krenuo na bazen nakon prvog svibnja. Srećom pa je naš glavni sponzor bio uz nas i nismo morali brinuti oko tog dijela kao oko dijela s dozvolama, ali svibanj i lipanj su proletjeli u trenu, čak sam i ulovio neku kilavu, ali ipak, formu.

I onda je krenulo. Brodarica - Krapanj, prva ruta, nervozica i strah od kanala, brodova, svega… A onda, totalni užitak, sedamdesetak plivača, vaterpolista, roditelja, djece i veliki Dubravko Šimenc za potporu. Otplivasmo s lakoćom, podijelili 120 poklona ispred hotela Spongia, uživali u gostoprimstvu malenog Krapnja i velikih ljudi te produžili za Zlarin.

Otok umjetnika i pjesnika, starih prijatelja i novih klinaca, njih sedamdesetak, puno priče i druženja i proglašenje Ribafisha za ambasadora Arhipelaga bez plastike. Velika čast i divno druženje s lokalcima i fureštima, šteta što nas je oprala noćna nevera, ali sutra hrabro nastavljamo za Prvić. Nižu se kilometri, pridružuje nam se plivač Boris, uvijek je lakše u društvu, a duplo više kad je riječ o sjajnom daljinskom plivaču. Na Kaprijama uživamo u sjajnoj hobi ispod peke, i plivamo skoro ka Žirju, otoku s najčišćim morem na ovoj ruti i ljudima koje kao da znam oduvijek…

Vraćamo se na Kaprije i plivamo za Murter i Tisno u kojem dijelimo 150 poklona i imamo četu malih divnih prijatelja. To je bila i zadnja točka Šibensko-kninske županije jer idemo za Vrgadu śiriti lijepe priče i družiti se s ljudima dobre volje. Hvala Sport Visionu što je prepoznao sve ove vrijednosti i što nas prati na ovom divnom putovanju."

Pratite i dalje Ribafishove pustolovine na RokOtok facebook stranici i na našem webu i društvenim mrežama. 

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!