1. etapa Rokotok projekta je za nama
Magazin
12.07.2021.
Magazin

1. etapa Rokotok projekta je za nama

12.07.2021.

Ribafish je uspješno započeo svoju ovoljetnu avanturu u sklopu projekta RokOtok. Javio nam je svoje dojmove nakon ove prve etape, a više možeš pročitati u tekstu niže:
"Nakon prve etape RokOtoka nastupio je totalni umor i praznina. Koliko smo god bili presretni zbog 2.000 klinaca koji su čuli poruku o ljubavi, ekologiji, istraživanju i kvalitetnije provedenom vremenu djece i roditelja, fizički i psihički smo bili potpuno iscrpljeni.

A onda smo pogledali i shvatili što amo napravili, zagrlili se i krenuli planirati novu sezonu. Naravno da je nakon što smo pomislili da smo najpametniji na svijetu i konačno znamo sve za novu etapu - sve palo u vodu. Pandemija, lockdown, nemogućnost dobivanja dozvola… Morali smo odustati od RokOtoka 2020 i prebaciti ga na 2021.

Krenuo sam odmah s pripremama i dobio bruh, pa sam operirao bruh i dobio Coronu, pa sam prebolio Coronu i krenuo na bazen nakon prvog svibnja. Srećom pa je naš glavni sponzor bio uz nas i nismo morali brinuti oko tog dijela kao oko dijela s dozvolama, ali svibanj i lipanj su proletjeli u trenu, čak sam i ulovio neku kilavu, ali ipak, formu.

I onda je krenulo. Brodarica - Krapanj, prva ruta, nervozica i strah od kanala, brodova, svega… A onda, totalni užitak, sedamdesetak plivača, vaterpolista, roditelja, djece i veliki Dubravko Šimenc za potporu. Otplivasmo s lakoćom, podijelili 120 poklona ispred hotela Spongia, uživali u gostoprimstvu malenog Krapnja i velikih ljudi te produžili za Zlarin.

Otok umjetnika i pjesnika, starih prijatelja i novih klinaca, njih sedamdesetak, puno priče i druženja i proglašenje Ribafisha za ambasadora Arhipelaga bez plastike. Velika čast i divno druženje s lokalcima i fureštima, šteta što nas je oprala noćna nevera, ali sutra hrabro nastavljamo za Prvić. Nižu se kilometri, pridružuje nam se plivač Boris, uvijek je lakše u društvu, a duplo više kad je riječ o sjajnom daljinskom plivaču. Na Kaprijama uživamo u sjajnoj hobi ispod peke, i plivamo skoro ka Žirju, otoku s najčišćim morem na ovoj ruti i ljudima koje kao da znam oduvijek…

Vraćamo se na Kaprije i plivamo za Murter i Tisno u kojem dijelimo 150 poklona i imamo četu malih divnih prijatelja. To je bila i zadnja točka Šibensko-kninske županije jer idemo za Vrgadu śiriti lijepe priče i družiti se s ljudima dobre volje. Hvala Sport Visionu što je prepoznao sve ove vrijednosti i što nas prati na ovom divnom putovanju."

Pratite i dalje Ribafishove pustolovine na RokOtok facebook stranici i na našem webu i društvenim mrežama. 

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.