Pretraži stranicu
DOBRODOŠLICA LJETU: Ovo su modeli koje ne smijete propustiti
Magazin
06.07.2021.
Magazin

DOBRODOŠLICA LJETU: Ovo su modeli koje ne smijete propustiti

06.07.2021.

Da li ste u toku s trendovima koji će obilježiti ovo ljeto? Ukoliko niste, prava je prilika da se upoznate sa svim novitetima, jer vam u ovom blogu predstavljamo odjevne komade koje nikako ne smijete izostaviti iz svoje kolekcije. Poželite dobrodošlicu ljetu u velikom stilu i svoj ormar upotpunite komadima iz naše ljetne ponude.  

Apsolutni predvodnik urbanog ljetnog stila – Nike Just do it

Ukoliko je vaša svakodnevnica dinamična i ispunjena neplaniranim aktivnostima i izazovima, model koji ne smete da izostavite iz svojih outfita jeste Nike Just do it muška majica. Izrađena je od pamučnih materijala u „ljetnoj“ svijetlo plavoj boji, a ukoliko se iskobninira sa atraktivnim bermudama ili kratkim hlačama, daje još efektniju notu. Pravi izbor za ljeto i avanture na suncu!

Ljetni komad koji osvaja na prvi pogled – adidas kupaći kostim

U potrazi ste za savršenim bikinijem, koji će vas osvojiti na prvi pogled? Mislimo da je ovaj adidas model pravi izbor za vas. Volimo ga zbog toga što savršeno stoji svakoj ženi, ima prilagodljive bretele koje vam omogućavaju da manevrirate gornjim dijelom kako želite, a uz to odlično prekriva nedostatke i dodatno izdužuje figuru. Ima li boljeg izbora za ovo ljeto?

Savršen izbor za plažu ili bazen – Champion hlače za kupanje

Muškarci su odavno odustali od “dosadnih” hlača za kupanje. Dobro, priznajemo, nekad su neizbježni, ali ovog ljeta prednost dajemo muškim modelima atraktivnih i svjetlijih boja. Na primjer, ovim Champion hlačama za kupanje koje su pravi izbor i za bazen i za plažu. Izrađene su od materijala koji se brzo suši i ima džepove u koje možete odložiti sve sitnice koje su vam potrebne. Nemojte samo zaboraviti izvaditi ih iz hlača prije nego uđete u vodu.

Kraljica ljetnog stila – Nike haljina

Krojena tako da se može nositi i kao haljina i kao duža majica, uz biciklističke ili kratke hlače, Nike haljina u ružičastim tonovima jedna je od kraljica ljetnog stila. Obožavat ćete je zbog kroja, ali i pamučnog materijala koji je najudobniji izbor za vrele ljetne dane. Zablistajte u svim ljetnim izdanjima i ponesite ovaj atraktivan model u nježnim tonovima.

Must-have za ljetne treninge – Nike One Tote ženska torba

Nike One Tote ženska torba za trening iznenadit će vas svojom lakoćom, a k tome je višenamjenska pa ju možete koristiti za trening, posao ili neku drugu prigodu. Prostrana je i veoma praktična da u nju spakirate sve što vam treba za jedan aktivan ljetni dan, a glavni pretinac se zakopčava patentom tako da će vaše stvari biti sigurne.

Birajte boje sladoleda na Ellesse Candy papučama

Ovog ljeta tajna se krije u bojama – što ljepšim i efektnijim, to bolje. Zbog toga je, kada je o papučama riječ, jedan od naših apsolutnih favorita model Ellesse Candy, koji svojim atraktivnim koloritom i udobnošću i prilagodljivošću svakom stopalu prednjači kada je riječ o ponudi papuča u našem online shop-u. Ne propustite priliku pogledati i kompletnu ponudu papuča na ovom linku.

Poklonite od srca srce na Nike majici za djevojčice

Djevojčice obožavaju poklone, a ako je taj poklon ova Nike majica, oduševljenje i obožavanje postaje veće. Izrađena je od mekanog pamuka, koji daje osjećaj mekoće i ugodnosti.

Interesantna Nike grafika sa srcima čini je upečatljivom i atraktivnom. Praktična je za cjelodnevno nošenje i savršeno se uklapa u priču urbanog, opuštenog stila oblačenja.

New Era dječje šilterice– za najbolju zaštitu od sunca

Danas izdvojili jedan veseli model, no New Era šilterice iz naše ponude dostupne su i u drugim bojama. Jednostavan dizajn i veseli motiv koji se savršeno uklapa uz sve ljetne kombinacije, čine ove modele neizbježnom i idealnom zaštitom od sunca za sve mališane. Naručite ih online.

Ljetna kolekcija poznatih brandova dostupna je u svim našim trgovinama i online shop-u. Nadamo se da ćete ovo ljeto provesti onako kako želite i da će vam ostati u najljepšim sjećanjima. Do nove avanture, pogledajte našu ljetnu ponudu i naručite modele koje ne smijete propustiti.

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.