Pretraži stranicu
Sport Vision totalna rasprodaja do 70%
Magazin
14.06.2021.
Magazin

Sport Vision totalna rasprodaja do 70%

14.06.2021.

Prava shopping poslastica čeka sve vas koji se nalazite ovih dana u Rijeci ili u Zadru jer kreće Totalna rasprodaja s popustima do 70%. Rijeka je jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj gdje možete shopping odraditi u čak dvije trgovine, a od 14.6. do 17.7. posebno smo otvorili i treću poslovnicu u sklopu Građa centra na adresi Kukuljanovo 450.

U Zadru smo s druge strane prisutni u Supernova Centru na adresi Ulica Akcije Maslenica 1, no od 17.6. do 27.6. na parkiralištu centra otvaramo posebnu pop-up trgovinu povodom totalne rasprodaje!

Nike, adidas, Reebok, Champion, New Balance, Under Armour, Puma, Converse i mnogi drugi od najpoznatijih svjetskih brandova čekaju te na odličnim popustima zato ovih dana obavezno svrati do Građa centra na adresi Kukuljanovo 450 u Rijeci ili na parkiralište Supernova Centra u Zadru i opremi se od glave do pete za nove ljetne sportske avanture. Vidimo se!

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!