radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
04.06.2021.

STAY COOL: Predstavljamo vam novu Under Armour ISO-CHILL kolekciju

Naporni treninzi zahtijevaju nevjerojatnu posvećenost, motivaciju i izdržljivost, ne samo kada govorimo o fizičkoj i mentalnoj snazi, već i o opremi koju biramo. Profesionalni sportaši to odlično znaju, jer i u najkritičnijim trenucima treninga ili meča, oprema treba biti ta koja će ih savršeno pratiti i biti podrška, a ne prepreka do postizanja vrhunskih rezultata. Ove sezone, za hardcore treninge preporučujemo novu Under Armour ISO-CHILL kolekciju, koju na svojim pripremama nosi olimpijski pobjednik, Anthony Joshua.

Po čemu se nova Under Armour ISO-CHILL kolekcija izdvaja u odnosu na prethodne?

UA Iso-Chill tehnologija je hladna na dodir – i s vanjske i s unutrašnje strane materijala, pa potpuno eliminira zagrijavanje tijela, kako bi treninzi mogli duže trajati. Riječ je o tehnologiji koja će temperaturu tijela držati optimalnom svo vrijeme, bez obzira na napor koji ulažete, dok specijalno dizajnirana vlakna sprječavaju dodatno zagrijevanje tijela pri svakom dodiru sa kožom, čineći je hladnom svo vrijeme.

Materijali nisu jedino što novu UA ISO-CHILL kolekciju čini idealnom za najteže treninge. Tome doprinose i jedinstveni krojevi koji savršeno prate liniju tijela, ne sputavaju vas i omogućavaju slobodno kretanje u svim pravcima.

Nova ISO-CHILL kolekcija može se pronaći u našim trgovinama ili naručiti online.

Stay cool!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!