Pretraži stranicu
SVE ŠTO TREBATE ZNATI O BRENDU ASICS
Magazin
04.06.2021.
Magazin

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O BRENDU ASICS

04.06.2021.

Priča o brendu ASICS duga je više od 70 godina. Počela je u Japanu nakon Drugog svjetskog rata zahvaljujući čovjeku po imenu Kihachiro Onitsuka, koji je želju da dizajnira kvalitetnu sportsku obuću za mlade ljude pretvorio u posao i brend koji se danas smatra jednim od najtraženijih i najpopularnijih u sportskim krugovima, a naročito u trkačkom svijetu.

ASICS je akronim za dobro poznatu latinsku poslovicu Anima Sana in Corpore Sano („U zdravom tijelu zdrav duh“) i na najbolji način predstavlja ideju koju je Onitsuka imao na početku svog dizajnerskog stvaralaštva.

Prvi sportski model brenda ASICS nastao je 1950. godine. Bile su to tenisice za košarku, koje su predstavljale pravi dizajnerski poduhvat za to vrijeme.

Prve maratonske tenisice s potpisom ovog brenda nastaju 1958. Bio je to maratonski početak u svakom smislu te riječi, zahvaljujući kojem će trkačke kolekcije biti prepoznatljive i naći se u grupi najtraženijih u godinama koje dolaze.

Konstrukcija i materijali od kojih su izrađeni trkački modeli brenda ASICS vremenom su se mijenjali, ali je suština ostala ista – tenisice su dizajnirane da pruže maksimalan komfor, pokretljivost i stabilnost svakom trkaču koji ih nosi.

Koje modele brenda ASICS možete pronaći u našoj ponudi?

Pored dobro poznatih trkačkih modela tenisica – ASICS GEL-LYTE, GEL-QUANTUM, GEL-TRABUCO i drugih, u našoj ponudi možete pronaći i tenisice namijenjene svakodnevnim aktivnostima, koje će vam biti sjajan suputnik tokom proljetnih i ljetnih dana.

S prepoznatljivim ASICS obilježjima, upečatljivim koloritima i konstrukcijom koja garantira udobnost, lifestyle tenisice brenda ASICS predstavljaju odličan izbor za sve vaše dnevne aktivnosti, jer se veoma lako kombiniraju sa sportskim, ali i casual odjevnim komadima.

Pored trkačkih i lifestyle modela, u našoj ponudi možete pronaći još i tenisice za tenis i timske sportove. Kompletnu ponudu pronađite na ovom linku. 

Eco-friendly priča brenda ASICS

Da bismo imali zdravo tijelo i zdrav duh, trebamo imati i zdravu planetu Zemlju – filozofija je kojom je ovaj brend krenuo u svoju sustainability priču.

Njihov cilj je jednostavan: smanjiti emisiju ugljičnog-dioksida proizvodnjom biorazgradivih modela, koji su napravljeni od recikliranih materijala, kako bi se doprineslo očuvanju planete Zemlje i zaštiti životne sredine.

Sve raspoložive modele i veličine možete pronaći u našim trgovinama i online shop-u.

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!