Pretraži stranicu
ODJEĆA ZA TRČANJE NA KOJU TREBATE OBRATITI PAŽNJU
Magazin
24.05.2021.
Magazin

ODJEĆA ZA TRČANJE NA KOJU TREBATE OBRATITI PAŽNJU

24.05.2021.

Nadamo se da će se ovo kišovito vrijeme napokon razići i doći sunce koje toliko željno iščekujemo. Mnogi od nas visoke ljetne temperature vole iskoristiti za trčanje u prirodi no vrlo je važno obratiti pozornost na odjeću koju birate. Ona treba biti lagana, izrađena od prozračnih materijala i dovoljno udobna da vas ne sputava i ne stvara dodatne probleme.

Odjeća za trčanje koju smo danas izdvojili za vas odličan je izbor i za maratone, ali i za sve druge ljetne trke i trkačke treninge koje imate u planu. Ovo su modeli na koje trebate obratiti pažnju.

Nike Breathe Run – majica za strastvene trkače

Trkači koji na svakoj trci ili treningu daju 150 posto svoje snage i energije, definitivno treba izabrati Nike Breathe Run majicu za trčanje za tople proljetne i ljetne dane. Ovaj model kratkih rukava namijenjen muškarcima izrađen je od izuzetno laganog materijala, čime pruža neophodnu udobnost i slobodu pokreta. Poznata Dri-FIT tehnologija utkana je i u materijal, pa majica ostaje suha svo vrijeme trčanja.

Adidas t-shirt PRIMEKNIT – udobnost na prvom mjestu

adidas PRIMEKNIT TEE W je ženska majica s kratkim rukavima za trčanje, u kojoj ćete uživati u svakom prijeđenom kilometru. Napravljena je od visokokvalitetnog recikliranog poliestera.

Izrađena je bez šavova, pa će vam na stazi pružiti maksimalnu udobnost. Posjeduje i mrežaste prozračne dijelove, koji omogućavaju cirkulaciju zraka i podižu nivo ugodnosti. Reflektirajući detalji vas čine uočljivim ukoliko trčite noću ili u uvjetima slabije vidljivosti.

Ova ženska majica je idealan saveznik u ostvarivanju dobrih sportskih rezultata.

Under Armour Launch 2in1 muške kratke hlače– sve što vam je potrebno za dobre rezultate

Odjeća brenda Under Armour omiljena je među trkačima upravo zbog toga što je svaki detalj u njenom dizajnu osmišljen tako da doprinese postizanju vrhunskih rezultata. Zbog toga su i Under Armour UA Launch 2in1 muške kratke hlače naš današnji izbor.

Riječ je o modelu koji sadrži izuzetno laganu, rastegljivu tkaninu s vanjske strane, koja vam pruža potpunu slobodu pokreta, bez ikakvih ograničenja. Mrežasti bočni paneli pozicionirani su tako da omoguće dodatnu ventilaciju, dok rastegljiva konstrukcija oslobađa kretanje u svim pravcima. Dodajte tome kompresijski unutrašnji dio i tkaninu koja se brzo suši da biste shvatili zašto baš ove kratke hlače trebate izabrati za sve svoje trkačke poduhvate tokom toplih dana.

Nike Tempo Luxe Icon Clash ženske kratke hlače za trčanje

Dizajn Nike Tempo Luxe Icon Clash ženskih kratkih hlača za trčanje ne ističe se samo zbog njegovog materijala, koji je prošaran motivima neba, već i zbog dvoslojne konstrukcije koja pruža osjećaj udobnosti i nevjerojatne slobode.

Džep s bočne,    elastični pojas i Nike Flex tkanina omogućavaju vam da date svoj maksimum, dok Dri-FIT tehnologija doprinosi bržem sušenju materijala. I ovaj model se, kao i svi prethodni, može naručiti u našem online shop-u.

Kompletnu trkačku ponudu poznatih brendova možete pronaći u našim trgovinama ili naručiti u online shop-u.

Vidimo se na stazi!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!