Pretraži stranicu
Spremno dočekaj povratak na nogometne terene!
Magazin
21.05.2021.
Magazin

Spremno dočekaj povratak na nogometne terene!

21.05.2021.

Neke zemlje na žalost još nemaju privilegiju koju mi imamo, a to je povratak nogometa! Dugo nam je falio nogomet, lopta pod nogama, skokovi, pretjerane proslave golova, atmosfera iz svlačionice, prijateljstvo i sama kultura nogometne igre.

Povratak na teren možda i nije bio baš gladak i vjerojatno ste bili izvan forme i izvan ritma, zato vam donosimo novi model Umbro Velocita kopački kako bi izašli na teren sa stilom u svojim narednim utakmicama.

Velocita kopačke su vodeće kopačke Umbro branda po pitanju brzine. Svaka dizajnerska odluka oko ovih kopački donesena je kako bi se prikazalo vaše sirovo ubrzanje i prirodna agilnost.

Kombinirajući super lagano PEBAX Sprint+ gornjište s jedinstvenim oblikom, ove kopačke vam daju sav potencijal brzine koja vam je potrebna za izbjegavanje protivnika i zamki zaleđa odličnim tempom, snagom i staloženošću.

Termalni V okvir podržava vaše stopalo prilikom krivocrtnih kretanja kako bi s lakoćom izbjegavali klizeće startove i kako bi brzo mogli mijenjati tempo igre.

Posljednje, ali ne i najmanje važno je prilagodljiva fit tehnologija koja će zadržati vašu nogu u prirodnom položaju i pri najvećoj brzini. Noge i pluća se mogu umoriti, no s Umbro Velocita kopačkama, tvoja stopala nikada neće.

Svoj par Umbro Velocita kopački potraži u Sport Vision trgovinama ili na web shopu.

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!