SAZNAJTE KOJE TENISICE SU MUST-HAVE OVE SEZONE
Magazin
30.04.2021.
Magazin

SAZNAJTE KOJE TENISICE SU MUST-HAVE OVE SEZONE

30.04.2021.

Osjećaj udobnosti nikada ne izlazi iz mode, s toga se ulaganje u dobar par tenisica uvijek višestruko isplati – posebno otkako su tenisice postale sastavni dio svih svakodnevnih izdanja. Odavno nisu namijenjene samo sportašima te sada možemo slobodno reći da su tenisice jednostavno postale  duh generacije i doba u kojem živimo.

Ostale su na tronu kao jedan od vodećih trendova i ovog proljeća, a predstavljamo vam nekoliko must-have modela iz svijeta tenisica.

NEPROLAZNI TREND I MILJENICE SVIH - BIJELE TENISICE

Većina nas u svom ormaru ima barem jedan par bijelih tenisica koje „idu uz sve“ i obično su nam svima upravo one i omiljene. Jednostavne, klasične i svestrane, bijele tenisice su van svake konkurencije. Mogućnosti kombiniranja bijelih tenisica su beskrajne – bilo da ih obuvate uz odijelo, traperice ili cvjetnu midi haljinu. A ukoliko ste zagovornik mode „manje je više“, zaista vam treba samo jedan par bijelih tenisica koji će biti kralj vašeg ormara.

JAKE BOJE NA TENISICAMA – HIT OVOG PROLJEĆA

 

Veliki broj nas nije toliko hrabar i odvažan, u izboru tenisica i teško se usuđujemo na „izlazak iz zone komfora“ tj. na izbor tenisica u intenzivnijim, življim, bojama. Takve tenisice obično, radije biramo za trening ili trčanje. Prema novim trendovima, tenisice efektnijih boja poput crvene, ljubičaste, kraljevsko plave i sl. imaju moć da „ožive“ monotone odjevne kombinacije i daju im totalno drugačiji ton i upravo je to jedan od razloga zbog kojeg ovakve modele sve češće viđamo i u streetstyle izdanjima, a nismo ih izostavili ni u našoj novoj kolekciji.

URBANI I RETRO MIX KOJI VOLIMO NA TENISICAMA

Već nekoliko sezona pratimo retro trend – kako u izboru odjeće i modnih dodataka, tako i tenisica. Spoj futurističkog dizajna, color-blockinga, oštrijih linija, retro siluete i upadljivih elemenata na tenisicama nas i dalje osvaja. Lako se kombiniraju i daju totalno urban vibe svakoj kombinaciji. Ovog proljeća nastavljamo u istom ritmu i uživamo u izboru tenisica iz nove kolekcije svjetski popularnih brendova.

VELIKI POVRATAK POPULARNIH „STARKI“

Ova sezona bit će zabilježena kao ona u kojoj je došlo do velikog povratka starki. Jednobojni plitki ili duboki platneni modeli starki, sezonama unazad drže visoko mjesto na ljestvici popularnosti. Ovog proljeća, kolekcija Converse tenisica u našoj ponudi  je obogaćena i modelima sa cool šarama, kao i kožnim modelima, a posebno izdvajamo Converse Chuck Taylor All Star tenisice kao apsolutni hit ponude.

ULTIMATIVNI TREND – NAJUDOBNIJE TENISICE ZA NAJMLAĐE

Što se tiče kolekcije za najmlađe – dizajneri svih brendova su složni i rukovode se time da je udobnost uvijek na prvom mjestu. Boje i detalji su prilagođeni mališanima, tako da su najčešći izbor tenisice sa čičkom, modeli u ružičastoj ili plavoj boji, kao i tenisice s likovima iz crtanih filmova. Također, primjetno je da je sve zastupljeniji i novi trend "matching family look",  te u novoj kolekciji za djecu možete pronaći i modele slične modelima tenisica za odrasle - i roditelji se vrlo često odlučuju upravo za takve varijante.

 

Ukoliko si ljubitelj tenisica i uživaš u kombinacijama koje podrazumijevanju kombiniranje s njima, pozivamo te da isprobaš modele iz nove kolekcije u svim Sport Vision trgovinama ili naruči online.

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.