Pretraži stranicu
SAZNAJTE KOJE TENISICE SU MUST-HAVE OVE SEZONE
Magazin
30.04.2021.
Magazin

SAZNAJTE KOJE TENISICE SU MUST-HAVE OVE SEZONE

30.04.2021.

Osjećaj udobnosti nikada ne izlazi iz mode, s toga se ulaganje u dobar par tenisica uvijek višestruko isplati – posebno otkako su tenisice postale sastavni dio svih svakodnevnih izdanja. Odavno nisu namijenjene samo sportašima te sada možemo slobodno reći da su tenisice jednostavno postale  duh generacije i doba u kojem živimo.

Ostale su na tronu kao jedan od vodećih trendova i ovog proljeća, a predstavljamo vam nekoliko must-have modela iz svijeta tenisica.

NEPROLAZNI TREND I MILJENICE SVIH - BIJELE TENISICE

Većina nas u svom ormaru ima barem jedan par bijelih tenisica koje „idu uz sve“ i obično su nam svima upravo one i omiljene. Jednostavne, klasične i svestrane, bijele tenisice su van svake konkurencije. Mogućnosti kombiniranja bijelih tenisica su beskrajne – bilo da ih obuvate uz odijelo, traperice ili cvjetnu midi haljinu. A ukoliko ste zagovornik mode „manje je više“, zaista vam treba samo jedan par bijelih tenisica koji će biti kralj vašeg ormara.

JAKE BOJE NA TENISICAMA – HIT OVOG PROLJEĆA

 

Veliki broj nas nije toliko hrabar i odvažan, u izboru tenisica i teško se usuđujemo na „izlazak iz zone komfora“ tj. na izbor tenisica u intenzivnijim, življim, bojama. Takve tenisice obično, radije biramo za trening ili trčanje. Prema novim trendovima, tenisice efektnijih boja poput crvene, ljubičaste, kraljevsko plave i sl. imaju moć da „ožive“ monotone odjevne kombinacije i daju im totalno drugačiji ton i upravo je to jedan od razloga zbog kojeg ovakve modele sve češće viđamo i u streetstyle izdanjima, a nismo ih izostavili ni u našoj novoj kolekciji.

URBANI I RETRO MIX KOJI VOLIMO NA TENISICAMA

Već nekoliko sezona pratimo retro trend – kako u izboru odjeće i modnih dodataka, tako i tenisica. Spoj futurističkog dizajna, color-blockinga, oštrijih linija, retro siluete i upadljivih elemenata na tenisicama nas i dalje osvaja. Lako se kombiniraju i daju totalno urban vibe svakoj kombinaciji. Ovog proljeća nastavljamo u istom ritmu i uživamo u izboru tenisica iz nove kolekcije svjetski popularnih brendova.

VELIKI POVRATAK POPULARNIH „STARKI“

Ova sezona bit će zabilježena kao ona u kojoj je došlo do velikog povratka starki. Jednobojni plitki ili duboki platneni modeli starki, sezonama unazad drže visoko mjesto na ljestvici popularnosti. Ovog proljeća, kolekcija Converse tenisica u našoj ponudi  je obogaćena i modelima sa cool šarama, kao i kožnim modelima, a posebno izdvajamo Converse Chuck Taylor All Star tenisice kao apsolutni hit ponude.

ULTIMATIVNI TREND – NAJUDOBNIJE TENISICE ZA NAJMLAĐE

Što se tiče kolekcije za najmlađe – dizajneri svih brendova su složni i rukovode se time da je udobnost uvijek na prvom mjestu. Boje i detalji su prilagođeni mališanima, tako da su najčešći izbor tenisice sa čičkom, modeli u ružičastoj ili plavoj boji, kao i tenisice s likovima iz crtanih filmova. Također, primjetno je da je sve zastupljeniji i novi trend "matching family look",  te u novoj kolekciji za djecu možete pronaći i modele slične modelima tenisica za odrasle - i roditelji se vrlo često odlučuju upravo za takve varijante.

 

Ukoliko si ljubitelj tenisica i uživaš u kombinacijama koje podrazumijevanju kombiniranje s njima, pozivamo te da isprobaš modele iz nove kolekcije u svim Sport Vision trgovinama ili naruči online.

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!