Pretraži stranicu
PREDSTAVLJAMO VAM NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2
Magazin
23.04.2021.
Magazin

PREDSTAVLJAMO VAM NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2

23.04.2021.

Navikli ste da vam, iz tjedna u tjedan, predstavljamo najnovije modele u našoj ponudi i otkrivamo detalje koji mogu biti od koristi za vaše naredne sportske podhvate. Ovoga puta predstavljamo nove tenisice za trčanje brenda New Balance – model FuelCell Rebel v2 koji je savršen za trkačke, ali i druge treninge visokog intenziteta.

Po čemu se ističu nove New Balance FuelCell Rebel v2 tenisice za trčanje?

FuelCell Rebel v2 dizajniran je za treninge visokog intenziteta, bili oni trkački ili treninzi koje radite u teretani. Veoma je responzivan, zahvaljujući FuelCell pjeni visokih performansi, koja garantira maksimalan odskok prilikom susreta sa podlogom. Zahvaljujući tome, osjetit ćete eksplozivan povrat energije sa svakim sljedećim korakom.

Dekonstruirani detalji na peti pružaju dodatnu podršku. Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju collar-a, dijela tenisice koji obavija zglob, koji je također ispunjen pjenom. Ovaj model zahvaljujući tome, pored udobnosti, garantira i maksimalnu stabilnost.

I na gornjištu tenisica se mogu vidjeti značajna unaprjeđenja. Za razliku od prvobitnog, potpuno istkanog gornjišta sa integriranim jezikom, ono je sada izrađeno od prozračne mreže, dok je jezik odvojen i može se prilagođavati prema potrebama trkača. Taj spoj doprinosi osjećaju komfora i zajedno s upečatljivim brandingom i efektnim koloritima ovaj model čini još atraktivnijim i traženijim.

Specifikacija muških i ženskih New Balance FuelCell Rebel v2 tenisica za trčanje

  • FuelCell pjena visokih performansi pruža eksplozivan povrat energije i doprinosi postizanju još boljih rezultata.
  • Gornjište je izrađeno od kombinacije sintetičkih i mrežastih materijala.
  • Dekonstruirani detalji na peti doprinose stabilnosti i ne utječu na prosječnu težinu tenisice.
  • Dio oko zglobova oblikovan je tako da fiksira stopalo.
  • NDurance tehnologija potplata garancija je za superiornu stabilnost i dugotrajnost. Potplat je izrađen od kombinacije materijala, kojima dominira guma različite gustoće.
  • New Balance FuelCell v2 imaju prosječan nagib od 6 mm.
  • Prosječna težina muških New Balance FuelCell v2 tenisica za trčanje iznosi 204g.

 

 

New Balance Rebel FuelCell v2 tenisice za trčanje možete pronaći u odabranim Sport Vision trgovinama ili naručiti online.

 

Sport Vision tim

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!