Pretraži stranicu
KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obilježiti naredne mjesece
Magazin
15.03.2021.
Magazin

KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obilježiti naredne mjesece

15.03.2021.

Poznati svjetski brendovi su nam, još prošle godine, nagovijestili koji će to trendovi obilježiti proljeće 2021. godine, a sada kada su ugledali svjetlost dana i našli se u našoj ponudi nove kolekcije, malo je reći da ne znamo koji da prije odaberemo.

Ako govorimo o modelima za trening, trčanje ili bilo koju drugu sportsku aktivnost, posebno se izdvajaju kvalitetni i pažljivo birani materijali, koji omogućavaju prozračnost i neometano kretanje bez obzira na intenzitet treninga, ali i atraktivni koloriti koji će vam (budite spremni na to) otežati finalni izbor.

Obuća, odjeća i modni dodaci namijenjeni ljubiteljima sportskog stila, koji su također dio naše nove kolekcije, ovog proljeća skreću pažnju na svaki, pa i najmanji detalj – atraktivne krojeve, upečatljive boje, prijatne materijale i kombinaciju detalja koja je tu da ih istakne na pravi način.  

Evo samo nekih modela koji će obilježiti naredni period.

Nike Training kombinacija za žene – jer se ne možemo odlučiti za samo jedan model

Već smo napomenuli da će biti jako teško odabrati samo jedan model iz naše nove kolekcije. Zašto onda ne biste napravili kombinaciju za trening? Ovoga puta naš izbor je pao na spoj Nike topa i Nike Pegasus Trail 2 – tenisice koje jesu trkačke, ali se sasvim slobodno mogu nositi i u trening varijantama.

The North Face Never Stop Exploring Tee – jer majica upečatljivih boja nikada nije dosta

Svakog proljeća, s prvim toplim i sunčanim danima, krećemo u kupovinu majica. I kao da nam ih već nije dosta, obično biramo modele koji su još upečatljivijih boja od modela koje već imamo u kolekciji. Ovoga puta naš izbor je The North Face Never Stop Exploring, muška majica izrađena od 100% pamuka, koja je namijenjena zaljubljenicima u avanture, što je na njoj i istaknuto rečenicom Never Stop Exploring. Savršena je za prve proljetne dane, zar ne?

Champion Lady – maksi haljine su ponovo u modi

Ovih dana se mnogo govori o tome koliko je korona promijenila pravac u kojem ide moda. Zajedno s kompletima, cozy komadima i trenirkama u svakodnevnom odijevanju, na velika vrata vratile su se i maksi haljine, pa je zbog toga model Champion Lady još jedan izbor za naredni period. Upečatljiva je zbog efektnih color blocking detalja, ali i zbog materijala u kojem ćete uživati cijeli dan.

Nike kolekcija za dječake i djevojčice

Iako smo ovoga puta u prvi plan istakli Nike Air Jordan kombinacije za dječaka i djevojčicu, nova kolekcija namijenjena djeci različitog uzrasta krije pregršt fenomenalnih i tako atraktivnih modela poznatih brendova. Svaki od njih odabran je sa posebnom pažnjom, u zavisnosti od namjene, a posebno da doprinese pravilnom rastu i razvoju svakog mališana. Što god da odaberete, bit će to bez sumnje pun pogodak.

Ellesse Superstar – muški hoodie čije ime govori dovoljno

Hoodie će se sigurno nositi još neko vreme, pa zašto oni ne bi bili efektni? Model koji će vladati street style izdanjima ovog proljeća upravo je Ellesse Superstar muški hoodie čiji dizajn i kombinacija boja maksimalno opravdavaju naziv koji je dobio. Naša je topla preporuka za naredne mjesece.

Ukoliko neki od ovih modela ne odgovara vašem stilu ili načinu odijevanja, uvijek možete pogledati kompletnu ponudu naše nove kolekcije. Dostupna je u svim trgovinama i online.

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!